1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALDAĞ SUÇLU BULUNDU!
ALDAĞ SUÇLU BULUNDU!

ALDAĞ SUÇLU BULUNDU!

Cezası 7 Mayıs’a kaldı

A+A-

Geçen yıl Ağustos ayında Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye 1 kilo Hintkeneviri sokmaktan yargılanan Sadi Aldağ, uyuşturucu “ithal”, “tasarruf”, “alma” ve “verme” suçlarından mahkûm oldu

Devrim DEMİR

Girne-Lefkoşa anayolu Boğaz Piknik Alanı yakınlarında,  2017 yılı Ağustos ayında yapılan operasyonda ele geçirilen 1 kilo Hintkeneviri uyuşturucu madde ile ilgili tutuklu yargılanan Sadi Aldağ aleyhindeki davanın mahkûmiyet kararı dün Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi’nde açıklandı.

Ağustos ayından bu yana hükümsüz tutuklu olarak cezaevinde bekleyen Aldağ’ın aldığı ceza ise mahkemenin 7 Mayıs Pazartesi yapacağı oturumda açıklanacak.

Heyet Aldağ’ı suçlu buldu

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Melek Esendağlı, Kıdemli Yargıç Alev Ulunay Hüdaverdi ve Yargıç Murat Soytaç huzurunda gerçekleşen dünkü duruşma da sanık aleyhine verilen mahkûmiyet kararını Başkan Melek Esendağlı okudu. Sadi Aldağ’ı aleyhine getirilen tüm davalardan suçlu bulup mahkûm ettiklerini açıklayan Esendağlı, sanık avukatının Aldağ lehine olan hafifletici unsurları sunması ve ceza takdirinin açıklanması için davayı 7 Mayıs 2018 tarihine erteleyerek oturumu kapattı.

Haber Kaynağı: Havadis

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.