1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ALDATMA: 50 BİN İFTİRA: 200 BİN
ALDATMA: 50 BİN İFTİRA: 200 BİN

ALDATMA: 50 BİN İFTİRA: 200 BİN

A.Ç., 2 yıl önce evlendiği, bir çocuğunun annesi M.Ç.’nin kendisini bir polis memuru ve bir su tesisatçısıyla aldattığını öne sürerek boşanma davası açtı.

A+A-

A.Ç. adlı koca, dilekçesinde, ‘ağır utanç, onur kırıklığı ve psikolojik buhran’ yaşadığını belirtip, “Yaşam sevincimi yitirdim. 3 günde 5 kilo verdim” diyerek karısı M.Ç.’den 50 bin TL tazminat istedi. Davaya yanıt veren M.Ç. ise karşı dilekçesinde hakkındaki iddiaları reddedip, “Eşim beni önüne gelen herkesle ilişki yaşayan, iffetsiz hayat süren bir kişi gibi göstermeye çalıştı” diyerek, 200 bin TL tazminat talep etti.

KOCANIN TANIĞI PATRON

İstanbul’da oturan A.Ç., karısı M.Ç. ile 2011 yılında evlendi. Çiftin aynı yıl bir erkek çocukları dünyaya geldi. Doğumdan dolayı işten ayrılan M.Ç., bu yıl yeni bir iş buldu. Karısının kendisini aldattığını öne süren A.Ç. İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtı. A.Ç. boşanma dilekçesinde, “Eşimin patronu, annemi arayarak durumu bildirdi. Eşimi tesisatçı ile gördüğünü, tesisatçının eşimin patronuna ‘Onunla ciddi bir ilişki düşünmüyorum. Hevesimi aldım, kimsenin haberi olmasın’ dediğini anneme anlatmış” dedi. A.Ç. eşinden 50 bin TL’lik tazminat da istedi.

‘PAÇAVRA GİBİ ATILDIM’

M.Ç. ise, kocasının açtığı boşanma davasına bir dilekçeyle yanıt vererek, karşı dava açtı. Üzerine atılan iftira sonucunda gecenin bir vakti evden kovulduğunu anlatan M.Ç., “Paçavra gibi yol kenarına bırakıldım. Kusurum ve kabahatim olmadığı halde iftira ve evden sokağa atılmam dolayısıyla insanlara güvenim kalmadı. Evden dışarıya çıkmaya korkar oldum. Bu sebeple 100 bin lira maddi, 200 bin lira da manevi tazminat istiyorum. Ayrıca çocuğumun velayetinin bana verilmesini talep ediyorum” dedi.

Hürriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.