1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Aldattı, dövdü artık yeter!'
'Aldattı, dövdü artık yeter!'

'Aldattı, dövdü artık yeter!'

Işın Karaca ilk kez konuştu 'Aldattı, dövdü artık yeter!'

A+A-

Işın Karaca, kızı Mia’nın babası Sedat Doğan hakkındaki suskunluğunu bozdu. Ünlü şarkıcı, Brezilya’da sokaklarda yaşadığı ortaya çıkan eski eşine ateş püskürdü.

Kasımdan bu yana hepimiz bir dram izliyoruz. Görüntülerini içim burkularak izledim. Ama bir insan ne yaparsa kendine yapar.

“Çocuğunu göstermiyor” diyorlar. Kızıma kötü örnek teşkil etmesinden ötürü mahkemeden 18 yaşına kadar babasıyla görüştürmeme kararı çıktı. Ben çocuğumu koruma altına almak mecburiyetindeyim. Şimdi neden televizyona çıkıp hiç görmedikleri bir çocuğun tartışmasını yapıyorlar?

Ben boşanırken, onun kendi ayakları üzerinde durması için gereken her şeyi yaptım. Mal mülk verdim. 1 milyon liralık borcunu ödedim ve hâlâ ödüyorum. Bu ay eski şirketinin 5 bin liralık vergisini ödedim. Bunu kim biliyor?

Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı var, bu adam beni aldattı, bu adam beni dövdü ve ben bunları bir kez dahi konuşmadım. Ama artık yeter, üzerime gelmesinler. Kimse o haldeki adama değil çocuğunu göstermek, kedisini bile göstermez.

59f5dae9c03c0e3c4863b2f9.jpg

59f5daf3c03c0e3c4863b307.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.