1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALDI... VERDİ...
ALDI... VERDİ...

ALDI... VERDİ...

Dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı;

A+A-

 

Yeni Boğaziçi köyünde, evinin rögarında 15 gr Sentetik Cannabionid türü uyuşturucu madde bulunan ve tutuklanan zanlı S. Y. dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde alma”, “Kanunsuz uyuşturucu madde verme” ve “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamalarıyla dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Yorgancı, hükümsüz tutuklu yargılanmak üzere 2 ayı geçmemek şartı ile cezaevine gönderildi.

70 GR ALDI, 56 GR  VERDÎ

Meselenin tahkikat memuru Özgür Biçenleroğlu, 22 Eylül tarihinde zanlı Salih Yorgancı’nın Yeni Boğaziçi’ndeki evinin önünde bulunan inşaatta uyuşturucu sakladığının öğrenildiğini söyledi. Ayni gün konu yerde pusu görevine başlandığını belirten Biçenleroğlu, zanlı S. Y. evinden çıkarak konu inşaata gittiğini ve içerisinde uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin bulunduğu poşeti aldığı esnada polisi görmesi üzerine koşarak evine kaçtığını açıkladı.

Biçenleroğlu, zanlı S. Y. eve giderek uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri tuvalete atıp sifonu çektiğini belirterek, eve ait rögarın açıldığını ve rögarda içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 35 adet boş paket ile bir naylon içerisinde 15 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerin bulunduğunu açıkladı.

Biçenleroğlu, zanlıya Ağustos 2014 ile 22 Eylül 2014 tarihleri arasında 70 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde alma ve 56 gr Sentetik Cannabionoid türü uyuşturucu madde verme davalarının getirildiğini belirtti. Zanlı aleyhine yürütülen tahkikatın tamamlandığını belirten Biçenleroğlu, zanlının davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 3 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesini talep etti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Salih Yorgancı’nın davaları mahkemece sonuçlanıncaya değin 2 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak merkezi cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Detay

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.