1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALEMİN AÇIKGÖZÜ... ONLARCA LİSELİ CANI TEHLİKEYE ATTI!
ALEMİN AÇIKGÖZÜ... ONLARCA LİSELİ CANI TEHLİKEYE ATTI!

ALEMİN AÇIKGÖZÜ... ONLARCA LİSELİ CANI TEHLİKEYE ATTI!

"açıkgözlük" trafik çilesi çeken Lefkoşalı şoförlerin sinirlerini iyice bozmakta...

A+A-

 

 

Lefkoşa'daki trafik sorununu bir türlü önüne geçilemezken bu durum sürücülerin sinir katsayısını arttırmakta. Bu da yetmezmiş gibi trafikte bazı şoförlerin halkın deyimiyle "açıkgözlük" yapması trafik çilesi çeken Lefkoşalı şoförlerin sinirlerini iyice bozmakta.

Dün Lefkoşa trafiğinde yaşanan olay ülkemizde trafiğin ne kadar başı boş olduğunu ve YDÜ servis şoförünün hem servisde taşıdığı yolcuların canına hem de trafikte bekleyen sürücülerin canına ne kadar saygı duyduğunu gösterir nitelikteydi.

ONLARCA CANI TEHLİKEYE ATTI

Atatürk Spor Salonu yolunda içerisi lise öğrencileriyle dolu Yakın Doğu Servisi trafikte onlarca aracın sürücüsünü hiçe sayarak sağ şeride geçmesi saygısızlık, otobüsün içerisinde bulunan onlarca öğrencinin ve ters şeritten gelen araçlarda bulunan kişilerin canlarını hiçe sayması büyük sorumsuzluk olarak nitelendirildi.

s2-005.jpg

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ

Olayı yaşayan vatandaşlar sosyal medya üzerinde servis şoförünü "trafik canavarı" olarak nitelendirirken, servis şoförünün karşısından gelen arabalara "Siz kenara çekilin ben tersden devam edeyim" diye işaret etttiğini söylediler. Yaşanan olaya büyük tepki gösteren vatandaşlar "Yok mu bu trafik canavarı soförleri şikayet edecek bir merci? Yetkilileri göreve davet ediyoruz..." şeklinde isyan ettiler.

Sosyal medyada ailelerin kendilerine güvenerek emanet ettiği çocukları sorumsuzca taşıyan Yakın Doğu Üniversitesi Yönetimi'nin olayla ilgili ne karar alacağı merak konusuyken, polislerin bu fotoğrafları ihbar olarak alıp ilgili okula ve şoföre gerekli cezayı kesip kesmeyeceği veyahut diğer kurumlar gibi Yakın Doğu Üniversitesi'ni af mı edeceği bir çok vatandaş tarafından da tartışma konusu oldu.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.