1. HABERLER

  2. KÜLTÜR-SANAT

  3. ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

ALİ BABA VE KIRK HARAMİLER BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Ali Baba ve Kırk Haramiler büyük ilgi gördü

A+A-

 

Le Chateau Lambousa’da çocuklara yönelik tiyatro oyunu başarıyla sahnelendi...

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) kuruluşu olan Le Chateau Lambousa’da 26-28 Kasım tarihleri arasında sahnelenen “Ali Baba and The Forty Thieves” adlı oyun büyük ilgi gördü.

Girne özel ve devlet okullarının yanısıra SOS Çocuk Köyü’nden çocukların da izlediği tiyatro oyunu, öğrencileri 3 gün boyunca Le Chateau Lambousa’da buluşturdu.

İngilizce olarak sahnelenen oyunda, dünya klasikleri arasında bulunan Türkçe adıyla “Ali Baba ve Kırk Haramiler” oyunu, öğrenciler açısından farklı bir deneyim oldu.

Hizmete girdiği günden bu yana farklı etkinliklere evsahipliği yaparak otelde kalan yerli ve yabancı misafirleri ile KKTC halkına kendine özgü alternatif tatil ve eğlence olanakları sunan Le Chateau Lambousa’dan yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Uluslararası misafir vizyonu ile de ön plana çıkan tesislerimizde düzenlediğimiz 3 gün süren tiyatro etkinliğimiz beklediğimizin de üstünde ilgi gördü. Bu tür etkinliklerin bölge halkı için de, öğrenci aileleri için de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Özellikle Girne ve Lefkoşa dahil olmak üzere gerek özel, gerekse devlet okullarındaki öğrencileri misafir etmekten de büyük bir mutluluk duyduk. Gelecek günlerde de böyle sanatsal etkinliklere kapılarımız açık olacaktır”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.