1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALİBOY'DA HIRSIZLIK
ALİBOY'DA HIRSIZLIK

ALİBOY'DA HIRSIZLIK

“Ali Boy” isimli sandviç büfesine kilidi kırarak giren hırsızlar bakın ne çaldı.. ne içerde bulunan televizyonu ne de tost makinesi değil..

A+A-

“Ali Boy” isimli sandviç büfesi ne kilidi kırarak giren hırsızlar ne içerde bulunan televizyonu ne de tost makinesi gibi eşyaları çaldı

Lefkoşa’da 10 seneyi aşkın Gönyeli yolu üzerinde hizmet veren ve Kıbrıs Türk Halkı’nın uğrak yeri olan “Ali Boy” isimli sandviç büfesi ne kilidi kırarak giren hırsızlar ne içerde bulunan televizyonu nede tost makinesi gibi eşyaları çaldı. Lefkoşa-Gönyeli yolu üzerinde bulunan büfeye giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, sadece pastırma ve sucuk çaldı. Büfe sahibi Ali Avcı, sabah işe geldiğinde sucuklarını göremeyince şoka uğradı.

“İLK KEZ BÖYLE BİR OLAY YAŞADIM”
Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve 10 yıldır hizmet veren “Ali Boy” isimli sandviç büfesine dün gece kimliği belirsiz kişiler sürme camın kilidini kırarak içeri girdi. Büfe sahibi Ali Avcı, yıllardır aynı bölgede hizmet verdiğini ancak ilk kez böyle bir olay yaşadığını söyledi. Büfenin ön camından içeri girildiğini söyleyen Avcı, “İçerde para yoktu. Televizyon, tost makinası gibi eşyalar vardı. Ancak hırsızlar bunların yerine 2 kilo pastırma ve sucuklarımı çaldı” dedi. Ali Avcı, “galiba benim sucukların tadını çok beğendiler, önce yediler daha sonra gelip çaldılar” dedi.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.