1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALIÇ FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR
ALIÇ FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR

ALIÇ FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR

Doğanköy Alıç Festivali bugün başlıyor. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek olan festival saat 14:00’te müzik dinletisiyle başlayacak.Festivalin açılışı ise saat 17:00’de gerçekleştirilecek ve ardından belediye tarafından yaptırılan yeni

A+A-

İKİ GÜN SÜRECEK FESTİVALDE MÜZİK, DANS GÖSTERİLERİ YANINDA SUNUMLAR DA YAPILACAK

Doğanköy Alıç Festivali bugün başlıyor.

Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek olan festival, saat 14:00’te müzik dinletisiyle başlayacak. Bunu 14:30’da Girne Belediyesi halk dansları gösterisi, 14:45’te “Kıbrıs Line Dance Society”, 15:00’te Orak Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nin folklor gösterileri ve saat 15:30’da “The Healers”in konseri izleyecek.

YENİ MUHTARLIK BİNASI DA AÇILACAK

Festivalin açılışı ise saat 17:00’de gerçekleştirilecek ve ardından belediye tarafından yaptırılan yeni muhtarlık binasının açılışı gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun açılışa katılamayacağı bildirildi.

Saat 17:30’da Ziraat Mühendisi Mehmet Atak, “Alıç Ağacının Morfolojisi”; Gıda Mühendisi Naile Soyel de “Alıç’ın İnsan Sağlığı Açısından Önemi” konusunda birer sunum yapacak. Festivalin ilk günü saat 18:00’de “Öldüren Şampanya”nın vereceği konserle sona erecek.

Yarın 14:00’te Girne Belediyesi Halk Dansları gösterisiyle devam edecek olan festivalde, Girne Belediyesi Çocuk Atölyesi Uygulamalı Atölye Çalışması yapacak. Bunu saat 14:15’te Friends Line Dancers, 14:30’da Girne Tango Kulübü, 14:45’te Göçmenköy-Taşkınköy Folklor Derneği’nun sunacağı dans gösterileri izleyecek. Saat 15:00’te ise Niyal Öztürk ile The Secret’in konseri yer alacak. Saat 17:00’te Girne Anafartalar Lisesi Salsa Gösterisiyle devam edecek olan festival, Sanatçı Ahmet Evan’ın saat 18:00’de vereceği final konseriyle tamamlanacak.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.