1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALİCİK: “CEZAEVİ TEŞKİLAT YASA TASARISI TEKNİK KURUL’DA OYLANACAK”
ALİCİK: “CEZAEVİ TEŞKİLAT YASA TASARISI TEKNİK KURUL’DA OYLANACAK”

ALİCİK: “CEZAEVİ TEŞKİLAT YASA TASARISI TEKNİK KURUL’DA OYLANACAK”

Hasan Alicik, “Cezaevi Teşkilat Yasa Tasarısı”nın 29 Ağustos Cuma gün Teknik Kurul’da oylanacağını belirtti.

A+A-

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hasan Alicik, “Cezaevi Teşkilat Yasa Tasarısı”nın 29 Ağustos Cuma gün Teknik Kurul’da oylanacağını belirtti.

Alicik, Kamu-Sen ve KTAMS’ın bugün Merkezi Cezaevi’nde yaptığı grevin askıya alınmasıyla ilgili süreci TAK muhabirine değerlendirdi.

İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Hasan Alicik, “Cezaevi Teşkilat Yasa Tasarısı”nın 25 Ağustos tarihinde Teknik Kurul’da ele alındığını, birçok maddede mutabakat sağlandığını söyledi. Alicik, 25 Ağustos’ta Teknik Kurul’un gardiyanlar dışında cezaevi kadrolarının sayıları, ihtiyaç ve derecelerinin belirlenmesi ve vardiya ödeneği gündemiyle toplandığını söyleyerek, Maliye ve Personel Dairesi ile Devlet Planlama Örgütü temsilcisinin çalışmalarını tamamlamaları için süre istediklerini, bunun üzerine sendika ile bir anlaşmazlık yaşandığını belirtti.

Maliye Bakanlığı, DPÖ, Personel Dairesi ve sendika temsilcilerinin, Perşembe gün Cezaevi Müdürlüğü’nde toplantı yapacaklarını söyleyen Alicik, yerinde inceleme yapılarak, kadro sayısı ve derecenin belirleneceğini kaydetti.

İncelemenin ardından hazırlanan raporların Cuma gün de Teknik Kurul’a sunulacağını anlatan Alicik, daha sonra madde madde oylanacağını ifade etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.