1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALICILAR TUTUKLANDI TEDARİKÇİLER KAYIP
ALICILAR TUTUKLANDI TEDARİKÇİLER KAYIP

ALICILAR TUTUKLANDI TEDARİKÇİLER KAYIP

Alıcılar tutuklandı tedarikçiler kayıp

A+A-

Girne’de alınan bir ihbar üzerine harekete geçen Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis ekipleri, önceki gün düzenledikleri uyuşturucu operasyonunda 86 adet uyuşturucu içeren hap ele geçirirdi. Operasyonda Tolga Özdüzenciler ve Sinan Konu isimli iki kişi gözaltına aldı.

Poliste yapılan ilk sorgulamada suçlarını itiraf eden zanlılar, dün tutukluluk talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı, Tolga Özdüzenciler ve Sinan Konu’nun 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Hapları alırken suçüstü yakalandılar

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Şubesi’nde görevli polis çavuşu Mehmet Bayram mahkemede verdiği ifadede Tolga Özdüzenciler ve Sinan Konu’nun önceki gün Girne’de gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda tutuklandığını anlattı.

Polis çavuşu Mehmet Bayram, 16 Aralık tarihinde Girne’de 12 adet hap bulunmasının ardından, polisin bölgede pusu kurduğunu söyledi.

Bayram gerçekleştirilen pusu görevinde önceki gün saat 11.00 sıralarında zanlı Sinan Konu’nun olay yerine giderek bırakılan hapları almaya giderken suçüstü yakalandığını kaydetti.
Konu’dan yapılan sorgulamada Girne’de başka bölgede bırakılan haplar olduğu yönünde zanlının ifade verdiğini belirten polis çavuşu bölgelerde pusu görevine devam ettiklerini belirtti.
Aynı gün bölgede 4 adet uyuşturucu hap farklı bir yerde ise 70 adet hapı teslim almaya giden zanlı Tolga Özdüzenciler’i suçüstü tespit ettiklerini kaydetti.

Haplar 1 ay önce Türkiye’den geldi

Polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlılardan yapılan sorgulamada, söz konusu hapların bir buçuk ay önce Türkiye’den para karşılığı ismini bilmedikleri bir şahıstan aldıkları yönünde ifade verdiklerini söyledi.
Polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlıların teslim aldıkları hapları, satma hedefinde olduklarını ifade ederek, kayıp olan emareler olduğuna inandıklarını söyledi.

Soruşturmanın devam ettiğine dikkati çeken Bayram, zanlıların soruşturma amaçlı 3’er gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.