1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ALİŞAN'NIN MİDE BULANDIRAN PLANI!
ALİŞAN'NIN MİDE BULANDIRAN PLANI!

ALİŞAN'NIN MİDE BULANDIRAN PLANI!

ALİŞAN'NIN MİDE BULANDIRAN PLANI!

A+A-

Ünlü türkücü Alişan, telefonla katıldığı Söylemezsem Olmaz programında evlilik itirafı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan ünlü türkücü Alişan, sağlık durumundan ne zaman evleneceğine kadar birçok konuya, canlı yayında açıklık getirdi. Safra kesesindeki taşlardan kolye yaptırdığını açıklayan ünlü türkücü, çocuk yapmak için evlenmek istediğini söyledi.

Alişan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"BÖBREĞİMDEN ÇIKAN TAŞLAR ŞU AN KOLYE OLUYOR"

Geçtiğimiz günlerde karın Ağrısı şikayetiyle hastaneye gittim, safra kesemi aldılar. Hayatımda ikinci kez ameliyat oldum. Van'da bir konserdeydim, dönüş yolunda karnıma ağrı girdi. Ağrı şiddetlenince bizimkileri de çağırdık hastaneye. Sabah doktorumuzla görüştük "Ameliyat şart." dedi. Böbreğimden çıkan taşları arkadaşım Erhan'a verdim. O taşlar şu an kolye oluyor.

"ANNEM HER YERDE BENİM İÇİN KIZ BAKIYOR"

Bir karında aradığım tek şey sevgi. Bugüne kadar tabii ki evleneceğimi düşündüğüm kadınlar da oldu ama bir türlü evlilik olmadı. Geçmişte evlilik teklif ettim ama ret cevabı almadım. Çünkü ret cevabı alacağım kimseye evlilik teklif etmem. Arkadaşlarım ve ailem evlenmem için seferber olmuş durumdalar. Yirmili yaşlarımda herkesi beğeniyordum ama şimdi öyle değil. Annem her yerde benim içim kız bakıyor. Bu yaştan sonra olursa da çocuk için evlenmek istiyorum.

Milliyet

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.