1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOL VE SÜRAT AZ KALSIN CAN ALIYORDU!
ALKOL VE SÜRAT AZ KALSIN CAN ALIYORDU!

ALKOL VE SÜRAT AZ KALSIN CAN ALIYORDU!

Alkol ve sürat az kalsın can alıyordu!

A+A-

Biri 192 promil alkol tesiri altında ve süratli araç kullandı, diğeri ise trafik levha ve işaretlerine riayet etmeksin yola çıkınca kaza kaçınılmaz oldu... Felaketin eşiğinden dönüldüğü kazada dört araç hasar gördü, bir sürücü hafif yaralandı

Mehmet KARA

Başkent Lefkoşa’nın göbeğinde, önceki gece meydana gelen trafik kazasında, alkol, sürat ve dikkatsizlik az kalsın can alacaktı.

Alkol tesiri altında direksiyon başına geçen Türkmenistan uyruklu 30 yaşındaki sürücü Yusuf Osmanov, aracıyla bir de sürat yapınca dikkatsizce yola çıkan bir başka araçla çarpıştı. Şans eseri can kaybının yaşanmadığı kazada, bir kişi hafif yarandı. Kaza sonrası dört araç hasar gördü.

Yürekleri ağıza getiren kazanın ardından Türkmenistan uyruklu sürücü Osmanov, gözyaşlarına hakim olmadı.

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 22.45’te, Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

Cadde üzerinde aşırı süratli ve dikkatsizce seyreden Yusuf Osmanov’un (30) yönetimindeki GY 048 plakalı otomobil, anayolda seyreden araçlara öncelik hakkı vermeyip, trafik levha ve işaretlerine riayet etmeksizin yola çıkan üniversite öğrencisi olan sürücü Cansu Yener (24) yönetimindeki 31 B 7171 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle iki farklı yöne savrulan her iki otomobil, park halindeki başka araçlara çarparak durabildi.

Kaza sonucu hafif yaralanan Cansu Yener, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak müşahede altına alındı.

Sürücü 192 promil alkollü çıktı

Kaza ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine giden Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi ekibi kaza mahallinde detaylı incelemelerde bulundu. Kazalı araçlar, incelemelerin ardından çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

Bu arada, Trafik Şubesi ekibinin yaptığı alkol testinde Türkmenistan uyruklu sürücü Osmanov’un 192 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Ayakta dahi durmakta zorlanan Osmanov’un oldukça üzgün olduğu ve gözyaşlarına hakim olamadığı gözlemlendi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.