1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOLDEN YAKALANDI, BONZAİDEN TUTUKLANDI
ALKOLDEN YAKALANDI, BONZAİDEN TUTUKLANDI

ALKOLDEN YAKALANDI, BONZAİDEN TUTUKLANDI

Alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polise götürülen...

A+A-

Girne bölgesinde dün sabaha karşı 04.30 sıralarında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polise götürülen Ali Yavuzcan, ayni araçta bulunan Redif Ekinci ve 16 yaşındaki G.T (K), araçlarında yapılan aramada 3 gram bonzai olduğu düşünülen madde bulunmasıyla ilgili yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

 Abbas ELMAS

Girne bölgesinde dün düzenlenen Huzur Operasyonu kapsamında alkollü araç kullandığı gerekçesiyle polis götürülen Ali Yavuzcan’ın aracında 3 gram bonzai olduğu düşünülen madde ele geçirildiği iddia edildi. Zanlı Ali Yavuzcan ve ayni araçta yolcu olarak bulunan G.T (16-K) ile Redif Ekinci isimli kişi dün Girne’de mahkemeye çıkarılarak tutuklandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Bayram, 13 Eylül tarihinde saat 04.30 sıralarında Karaoğlanoğlu bölgesinde düzenlenen trafik kontrollerinde KF777 plakalı araç sürücüsü Ali Yavuzcan’ın alkollü araç kullandığı gerekçesi ile polise götürüldüğünü söyledi.

Polis, Ali Yavuzcan ve ayni araçta yolcu olarak bulunan G.T (16-K) ile Redif Ekinci huzurunda gerçekleştirilen aramada ise bir paket halinde yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid türü olduğuna inanılan madde ve iki adet elle sarılmış ucu yanık uyuşturucu içerikli olduğu düşünülen sigara bulunarak emare olarak alındığını aktardı.

Emarelerin bulunmasıyla zanlı Ali Yavuzcan’ın boşluktan faydalanarak polisten kaçtığını ifade eden Mehmet Bayram, zanlının ayni gün Lefkoşa’da bulunan ikametgahında tespit edilerek gözaltını alındığını kaydetti.

Olayla ilgili alınması gereken ifadelerin olduğuna değinen Bayram, tüm zanlıların yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkemede zanlı Ali Yavuzcan ve G.T sessiz kalmayı tercih ederken, zanlı Redif Ekinci, “Ben polise gidene kadar böyle bir maddenin varlığından habersizdim. Bu olayla bir bağlantım yoktur. Arkadaşlarıma da sorabilirsiniz” şeklinde savunmasını yaptı.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların söylediklerini dikkate alan Girne Kaza Mahkemesi, tüm zanlıların da yürütülen polis soruşturmasının salimen yürütülebilmesi maksadı ile 2 gün tutuklu kalmalarına emir verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.