1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOLLÜ GENÇ DEHŞET SAÇTI!
ALKOLLÜ GENÇ DEHŞET SAÇTI!

ALKOLLÜ GENÇ DEHŞET SAÇTI!

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde 20 santim bıçağı Vehbi Boğa’nın göğüs kısmına saplayan Hüseyin Soygazi, polis tarafından gözaltına alındı.

A+A-

Lefkoşa Ortaköy bölgesinde dün saat 01.45 sıralarında Hüseyin Soygazi ve Vehbi Boğa arasında aracı süratli kullandığı gerekçesi ile başlayan tartışma kanlı sonuçlandı.

İkili ilk etapta itişme kakışma ile başlayan tartışmada yüzüne bardak vurduğu gerekçesi ile sinirlenip tasarrufundaki toplam uzunluğu 20 santim olan bıçağı Vehbi Boğa’nın göğüs kısmına saplayan Hüseyin Soygazi, polis tarafından gözaltına alınarak “Katle teşebbüs” suçlaması ile dün yargı huzuruna çıkarıldı.

Polis mahkemede yaptığı açıklamada Vehbi Boğa’nın Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırıldığını ve hayati tehlikesinin bulunduğuna dikkat çekerek, soruşturmanın boyut değiştirebileceğini kaydetti.

Abbas ELMAS

İki arkadaş arasında aracı süratli kullandığı gerekçesi ile başlayan tartışma kanlı sonuçlandı. Ortaköy bölgesinde dün sabah 01.45 sıralarında meydana gelen ve itişme kakışma ile başlayan tartışmada yüzüne bardak vurduğu gerekçesi ile sinirlenip Vehbi Boğa’nın göğüs kısmına toplam uzunluğu 20 santim olan bıçak saplayan Hüseyin Soygazi, polis tarafından gözaltına alınarak yargı huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede olayla ilgili bulgular aktaran Lefkoşa Polis Müdürlüğü Adli Şube’de görevli müfettiş muavini Durmuş Aydın, zanlı Hüseyin Soygazi’nin 31 Ocak tarihinde saat 01.45 sıralarında Ortaköy bölgesinde meydana gelen “Katle teşebbüs” suçundan methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının söz konusu tarihte, 107 promül etkisi altında iken Ortaköy bölgesinde faaliyet gösteren Burger City isimli işyerinin önünde aracı hızlı kullandığı gerekçesi ile tartıştığı arkadaşı Vehbi Boğa ile ilk etapta itişme, kakışma ile tartışmaya başladığını söyledi. İtişme kakışma ile başlayan tartışmada Vehbi Boğa’nın elindeki bardağı yüzüne vurmasına sinir olmasına sinirlenen zanlı Soygazi’nin, aracında bulundurduğu toplam uzunluğu 20 santim, ağız uzunluğu 8 santim olan sivri uçlu bıçağı alarak müşteki Vehbi Boğa’nın göğüs kısmında sokarak 3 – 4 santim kesik oluşturduğunu söyledi.

Zanlının yine ayni bıçakla müştekinin sol kol alt kısmına bir kez sokarak 2 santimlik kesik oluşturarak ağır yaraladığını aktaran Durmuş Aydın, müştekinin Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’ne kaldırıldığını ve hayati tehlikesinin bulunduğunu kaydetti.

Zanlı hakkında başlatılan polis soruşturmasının henüz çok yeni olduğunu, olayla ilgili birçok ifade alınması gerektiğine değinen polis, müştekinin hayatını kaybetmesi durumunda soruşturmanın boyut değiştireceğini belirterek, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki Şahadeti değerlendiren Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlının olayla bağlantılı olabileceğine bulgu yaparak, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.