1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOLLÜ SÜRÜCÜLER ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI!
ALKOLLÜ SÜRÜCÜLER ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI!

ALKOLLÜ SÜRÜCÜLER ORTALIĞI BİRBİRİNE KATTI!

Uçuyorlardı!

A+A-

Lefkoşa-Gazimağusa anayolunda bir saat arayla trafik kazası yapan iki sürücüden birinin 226, diğerinin 199 promil alkollü olduğu iddia edildi

Onur ULAĞ

Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde dün gece bir saat arayla gerçekleşen iki ayrı kazada can kaybı ve ciddi bir yaralanma olmadı. Ancak kazaya sebep olan sürücülerden biri 226, diğeri ise 199 promil alkollü çıktı.

Elde edilen bilgilere göre ilk kaza dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Gazimağusa’dan Lefkoşa’ya doğru seyreden PA 082 plakalı araç sürücüsü 37 yaşındaki Nazım Alçıcıoğlu önünde giden MG 770 plakalı 23 yaşındaki Cansın Güngör’ün kullandığı araca arkadan çarptı.

Kaza sonucunda MG 770 plakalı araç sürücüsü Cansın Güngör hafif yaralandı. Nazım Alçıcıoğlu’nun 226 promil alkollü olduğu öğrenildi. Alçıcıoğlu’nun polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

 

Recep Çançi de alkollü çıktı

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolundaki diğer kaza ise saat 22.25 sıralarında meydana geldi. Elde edilen bilgilere göre, Gazimağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru seyreden FB 344 plakalı aracın sürücüsü Recep Çançi (E-49), önünde aynı istikamete doğru seyreden Salih Öndüç (E-30) yönetimindeki NS 611 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken, sürücülerde herhangi bir yaralanma olmadığı öğrenildi. Recep Çançi’nin 199 promil alkollü çıktığı ve polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.