1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOLLÜ YAKALANINCA POLİS AFFETMEDİ!
ALKOLLÜ YAKALANINCA POLİS AFFETMEDİ!

ALKOLLÜ YAKALANINCA POLİS AFFETMEDİ!

ALKOLLÜ YAKALANINCA POLİS AFFETMEDİ!

A+A-

Trafik ekiplerinin Başkent Lefkoşa’da gece yarısı başlattığı ve sabahın ilk ışıklarına kadar sürdürüdüğü operasyonda 700 dolayında araç kontrol edildi

 

Ülkemizde son dönemlerde artış gösteren  adli vakalar karşısında Polisin de önlemleri artarak sürüyor. Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekiplerinin önceki gün akşam başlayan ve dün sabahın ilk saatlerine kadar devam eden kontrollerinde çok sayıda araç ve sürücü kontrol edildi. Lefkoşa Trafik Şube Amiri Erkan Demirdağ  önderliğinde yürütülen operasyonda 700 dolayında aracın kontrol edildiği öğrenildi. 
1 ATV’ye el konuldu
Lefkoşa’nın özellikle haftasonları en yoğun bölgelerinden olan Dereboyu Caddesi ve kentin diğer semtlerinde kontrollerini sürdüren ekipler,  toplam 40 ceza kesti. Denetimler sırasında 1 ATV ve çok sayıda araca el konuldu.  
Alkolmetreye üflemek istemediler
Trafik ekiplerinin evrak ve alkol kontrolüne takılan sürücülerden bazıları, özellikle alkolmetreye ‘üfleme’ konusunda görevli memurlara zor anlar yaşattı. Görevli polisin alkol kontrolü yapmak istediği çok sayıda sürücü, “astımım var, alkol almadım boşuna üflemeyeyim” gibi mazeretler üretti. 
Diyalog

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.