1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. 'ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DERDİM'
'ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DERDİM'

'ALLAH SENDEN RAZI OLSUN DERDİM'

ABD’de 10 yıl boyunca Ariel Castro’nun evinde hapsederek seks kölesine çevirdiği kadınlardan Gina DeJesus’un annesi, Castro hakkında herkesi şaşırtan açıklamalarda bulundu.

A+A-

Kızı 10 yıl boyunca Ohio eyaletindeki bir evde hapsedilen ve tecavüze uğrayan Nancy Ruiz, ABC News kanalına herkesi şaşkına çeviren açıklamalarda bulundu. Ruiz, kızıyla beraber iki diğer kadına daha kabus dolu yıllar yaşatan Ariel Castro’yu affettiğini belirtti.

ABC News kanalının “20/20” programına konuşan Ruiz, “Eğer Ariel Castro karşıma çıksaydı ona sarılırdım ve ona Allah senden razı olsun derdim. Ondan nefret etmedim. Onu yıllar önce affettim. Onun yaptığını kim yapmış olsa affederdim. Sadece yaşananların kafamda yer edinmesini istemiyorum” dedi.

Ruiz, ilginç açıklamasının sebebini şu şekilde açıkladı: “Neden biliyor musunuz? Bir insandan nefret etmeye başladığınız zaman, bu sizi yiyip bitirmeye başlıyor. Buna harcayacak zamanım yok. Ben, her zaman mutlu olmak istiyorum” dedi.

İKİ FARKLI AÇIKLAMA
Ruiz’in bu açıklamalarına rağmen, Ariel Castro’nun kuzeni Maria Castro Montes, kuzeni hakkında farklı açıklamalarda bulundu.

Montes, “Castro’yu görsem, onun suratına bile bakabilir miydim bilmem. Ona bir şey diyemezdim. Ona ‘utanıyor musun’ gibi sorular bile sormak anlamsız olurdu” dedi.

Montes, üç kadının esiri olduğu dönemde Castro’yu bazen gördüğünü anlattı. Montes, “O bir zamanlar sevdiğim bir adamdı. Çocukları, torunları var. En acı çekecek insanlar da onlar. Çocuklarına ne diyeceğimi bile bilemiyorum” dedi.

cc.jpg

Yıllarca Castro’nun tutsağı olan ve tecavüzüne uğrayan 23 yaşındaki DeJesus, Çarşamba günü ailesine kavuştu. DeJesus’un annesi Ruiz, Castro’yu yıllardır tanıdığını belirtti. Castro, kızları tutsak tuttuğu yıllarda DeJesus’un ailesine her zaman destek sunmaya hazır olduğunu bile belirtti. Adam kaçırmak ve tecavüzden suçlu bulunması halinde idam cezasına çarptırılabileceği belirtilen 52 yaşındaki Castro için, 8 milyon dolar kefalet bedeli kondu.

vv.jpg

Kaynak:ntvmsnbc

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.