1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ALLAHIM BU NE BÜYÜK ACIDIR!
ALLAHIM BU NE BÜYÜK ACIDIR!

ALLAHIM BU NE BÜYÜK ACIDIR!

Ece Su gözyaşlarıyla uğurlandı

A+A-

Sirkeci-Harem seferini yapmaya hazırlanan arabalı vapurdan denize düşen araçta hayatın kaybeden 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz için Halkalı Hoca Ömer Çetinsaya Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazeye kazadan kurtulan anne Ebru Güleren Yılmaz, aile yakınları ve Karadayı dizisinin ünlü oyuncuları da katıldı. Minik Ece’nin cenazesinin camiye gelmesiyle gözyaşları sel oldu. Anne Ebru Güleren Yılmaz ve yakınları Minik Ece’nin tabutuna son kez sarıldı.

Cenazeye anne Ebru Güleren Yılmaz’ın makyöz olarak çalıştığı Karadayı dizisinin ünlü oyuncuları Kenan İmirzalıoğlu, Şebnem Dilligil, Başak Okay, Leyla Tuğutlu, Barış Falay, Aslı Orcan da katıldı.Minik Ece Su Yılmaz için ikindi namazının ardından cenaze töreni kılınacak.

İDO'DAN AÇIKLAMA

İSTANBUL Deniz Otobüsleri’nden (İDO) yapılan açıklamada, Sirkeci Araba Vapuru İskelesi’nde dün 5 yaşındaki Ece Su Yılmaz’ın ölümüyle ilgili olay hakkındaki teknik ve adli soruşturmanın devam ettiği belirtildi. Açıklamada, Ulaştırma Bakanlığı Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu üyelerinin bugün itibariyle İstanbul’a geldiği ve İstanbul Liman Başkanlığı ile birlikte tahkikatlarına başladığı vurgulandı. Ayrıca konuya ilişkin olarak Cumhuriyet Savcılığı’nın soruşturmasının da devam ettiği vurgulandı.

"ÜZÜNTÜMÜZ BÜYÜKTÜR"

İDO açıklamasında, "İDO olarak elimizde bulunan tüm bilgi ve görüntüleri yetkili makamlara teslim etmiş bulunuyoruz. Resmi incelemenin tamamlanmasının ardından inceleme sonuçlarını kamuoyuna açıklayacak ve raporun gereklerini yerine getireceğiz. Yaşanmış olan kazadan ve yolcumuzun ölümünden dolayı üzüntümüz büyüktür" denildi.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.