1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ALLAH’TAN HAVUZ VARDI
ALLAH’TAN HAVUZ VARDI

ALLAH’TAN HAVUZ VARDI

Patlayan trafo nedeniyle Karaoğlanoğlu’nda çıkan ve geniş bir alana yayılan yangını söndürmekte zorlanan itfaiye ekipleri bölgedeki bir evden yardım aldı.

A+A-

Patlayan trafo nedeniyle Karaoğlanoğlu’nda çıkan ve geniş bir alana yayılan yangını söndürmekte zorlanan itfaiye ekipleri bölgedeki bir evden yardım aldı

Girne- Karaoğlanoğlu bölgesinde elektrik trafosunda meydana gelen patlama sonucu içerisinde birçok ağacın bulunduğu arazide yangın çıktı. Yangının yanında, dün yaşananlar tam bir kaos ortamına neden oldu. Suyu tükenenitfaiye araçları, merkezdeki tankerin arızalı olması nedeni ile takviyeyapamadı. Yaşanan elektrik kesintisinden dolayı da kuyulardan su çekilemedi. İtfaiye ekiplerinin yaşadığı su ve elektrik sıkıntısına komşunun havuzu yetişti.Jeneratör yardımı ile havuzdan çekilen su geniş bir alana yayılan yangını söndürmeye yetmese de tutuşan ağaçlar söndürüldü.

SU SIKINITISI İTFAİYEYE ZOR ANLAR YAŞATTI
Karaoğlanoğlu-Kervansaray bölgesinde elektrik trafosunda meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın korkuya neden oldu. Yangını söndürmeye gelen itfaiye araçlarındaki su yangın söndürülemeden tükendi. İtfaiye araçları, merkezdeki tankerin arızalı olması nedeni ile su takviyesi yapamadı.Yangın gittikçe büyürken yaşanan su sıkıntısı seyyar tankerler aracılığı ile çözülmeye çalışıldı.Ancak çevrede elektrik kesintisi olması nedeni ile kuyudan su çekemeyen tankerler yangın söndürme çalışmalarına katkıda bulunamadı. Bölge yakınında bulunan Alsancak’ta ise hatlarda su olmadığı için itfaiyeye yardım edilemedi.


İYİKİ HAVUZ VARDI
İtfaiye ekipleri, yaşanan su sıkıntısını çözmek için yangın yerindeki bir villanın havuzundan jeneratör yardımı ile su çekti. Havuzdan çekilen su geniş bir alana yayılan yangını söndürmeye yetmese de tutuşan ağaçlar söndürüldü. Arazide çok ağaç olmaması, tutuşan kuru otların kendiliğinden sönmesi elektrik ve su sıkıntısına rağmen itfaiye ekiplerinin,2 saatte yangını söndürmesine imkân verdi. Yangın sonucu harup, zeytin ağaçları yanarak kül oldu. Yangın nedeni ile Kervansaray bölgesi uzun süre elektriksiz kaldı.

star

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.