1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ALLIANZ ARENA'DA GİZEMLİ KİŞİLER
ALLIANZ ARENA'DA GİZEMLİ KİŞİLER

ALLIANZ ARENA'DA GİZEMLİ KİŞİLER

Allianz Arena'da siyah kaftanlı onbir gizemli kişi tüm taraftarların dikkatlerini üzerlerine çekti.

A+A-

Bayern Münih'in Hertha Berlin'i Cumartesi günü Allianz Arena'da konuk ettiği maçta bir grup gizemli kişiler taraftarlar arasında kuşku uyandırdı.

Bu 11 gizemli kişinin hepsi de siyah kaftanlar içinde yan yana oturup, maçta olan olaylara birebir aynı tepkiyi verdiler.

wtt1.jpg

Sahadan sadece 6 sıra uzakta oturan bu gizemli kişiler, aynı zamanda tüm dünya televizyonlarının da dikkatini çekmeyi başardı. 

Maçı izlemeye gelen taraftarlardan biri olan Torsten Schmidt, "Gerçekten çok tuhaftı. Uzun bir süre hareketsizce durdular, sonra da el ele tutuştular. Aynı anda ayağa kalkıp, aynı anda oturdular. Etrafımdaki herkesin kafası karışmıştı. Bazı insanlar güldü, bazıları etkilendi. Ama gerçekten, olan biten her şey çok tuhaftı. dedi.

Kıyafetlerinde en çok dikkat çeken şey ise geçtiğimiz haftalarda dünyanın pek çok yerinde görünen gizemli dairelerin benzerlerini taşımalarıydı.

wtt2.jpg

Bu sembolün tıpa tıp aynısı Dünya üzerinde pek çok yerde görülüyordu . Rio de Janerio'nun Sugarloaf dağında, 20 Ekim'de başlayan gizemli daireler gittikçe yayılıyor! 

24 saat önce de Londra'nın amatör futbol mekanı Hackney Marshes'da da üç metrelik bir futbol topu, bu işareti üzerinde taşıyordu! New York City Times Meydanı'nda da tüm billboardlarda bu gizemli daireler turistlerin dikkatini üzerine çekmişti.

Bu işaretler Santa Marta tepesinde ve Copacabana'da da görülmüşlerdi. Ancak Allianz Arena ile birlikte gizemli daireler ilk defa profesyonel futbol arenalarında gözüktü.

Aynı zamanda bu gizemli işaretlerin gözüktüğü yerlerde şu mesaj yer alıyordu: #WINNERTAKESEARTH (Kazanan Dünya'yı alır)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.