1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALMAN “ZDF” KANALI, ERCAN’I VE ÜLKEMİZİ TANITTI
ALMAN “ZDF” KANALI, ERCAN’I VE ÜLKEMİZİ TANITTI

ALMAN “ZDF” KANALI, ERCAN’I VE ÜLKEMİZİ TANITTI

Alman ZDF kanalına özel açıklamalar;

A+A-

Almanya’nın ünlü “ZDF” televizyon kanalı, Kuzey Kıbrıs’ın yanı sıra ülkemizin yurt dışına açılan tek penceresi konumunda olan ve 25 yıllığına T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Ltd’e devredilen Ercan Havalimanı’nında çekimler yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda çekimi yapıldıktan sonra yayınlanan turizm programında ülkemiz “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti” diye geçerken, 15 dakikalık Ercan Havalimanı ile ülkemizin tarihi ve turistik yerleri de tanıtıldı.

 

Kuzey Kıbrıs önemli turistik merkez

Alman Televizyonu “ZDF”nin Ortadoğu Büro Şefi Christian Sievers’in hazırlayıp sunduğu programda, Kuzey Kıbrıs’ın önemli bir turistik merkez olduğu ifade ediliyor.

Programda, direkt uçuşların olması durumunda ülkemize çok daha fazla yolcu geleceğini, şu anda Avrupa ve diğer ülkelerden gelen uçakların Türkiye’de “touch down” yaptıktan sonra Kuzey Kıbrıs’a gelebildikleri de programda belirtildi.

Özçelik, Ercan Havaalanı

konusunda açıklamalarda bulundu

Hazırlanan programda ayrıca, T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Ltd Genel Müdürü M. Serhat Özçelik de Alman ZDF kanalına özel açıklamalar yaptı.

Özçelik, yeni yapılacak havalimanı hakkında bilgiler verdi ve havalimanının temizliği konusunda detaylı açıklamalar yaptı. Ercan’ın temizlik konusunda dünyanın diğer havalimanları arasında üst seviyelerinde olduğuna dikkat çeken Özçelik, yeni havaalanının yapılması veya bir anlaşmanın olması durumunda direkt uçuşlara her türlü şartta hazır olacaklarını belirtti.

Özçelik, Kuzey Kıbrıs’ın tanıtılmasının, ZDF’nin yaptığı programın iyi bir olanak olduğunu da ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.