1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALSANCAK’TA BİR İYİ, BİR KÖTÜ UYGULAMA
ALSANCAK’TA BİR İYİ, BİR KÖTÜ UYGULAMA

ALSANCAK’TA BİR İYİ, BİR KÖTÜ UYGULAMA

Alsancak’ta bir iyi, bir kötü uygulama

A+A-

Ülkemizde son dönemde artış gösteren ölümlü trafik kazalarına dikkat çekip, farkındalık yaratma amacıyla Alsancak Belediyesi’nin kullanmaya başladığı elektronik tabela uygulaması takdirle karşılanırken, biraz ileride anayol üzerinde yapılan tadilat çalışmasıyla ilgili herhangi bir uyarıcı levha ve aydınlatma konulmamış olması vatandaşların tepkisini çekti.

Girne-Güzelyurt anayolu üzerinde Kervansaray Plajı yakınlarında Alsancak Belediyesi sınırlarının başladığı noktaya yerleştirilen elektronik tabelada, “Sürat felakettir”, “Trafik kurallarına uyunuz” ve “Son durak eviniz olsun” şeklinde uyarılar yapılıyor.

Söz konusu yolun ilerisinde ise, Girne Yeni Çevre Yolu üzerindeki çemberin yakınlarında yapılan çalışmaların etrafında ise uyarıcı levha olmaması tepkiye neden oldu.

Anayol üzerinde yapılan çalışmalardan dolayı yolda seviye farkı olduğunu anlatan vatandaşlar, sürücülerin kazılan yerleri görünce ani frene bastığını ve arkadan gelen araçların da önündeki araçlara çarpma tehlikesi yaşadığını ifade ettiler.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.