1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ALT TARAFI BATMANI OYNAYACAK
ALT TARAFI BATMANI OYNAYACAK

ALT TARAFI BATMANI OYNAYACAK

Matt Damon: Sanki Kral Lear, alt tarafı Batman'i oynayacak!

A+A-

Ben Affleck'in Batman'i canlandıracak olmasına imza kampanyasıyla karşı çıkanlara, Matt Damon'dan tepki var: Tabii ki altından kalkar, nihayetinde Batman işte...

Perşembe günü Ben Affleck’in 2015’te yayınlanacak ‘Superman v. Batman ’de Batman’i oynayacağı açıklanmıştı.

Affleck’in ‘Kötü ve kürek suratlı bir oyuncu’ olduğu iddiaları çevresinde yükselen tepkiler Affleck’in arkadaşı Matt Damon’ı rahatsız etmiş gibi.

Keza Damon ‘The Times of India’ dergisine verdiği röportajda Ben Affleck’i savunurken “Sanki Kral Lear’ı oynayacak yahu” diyerek tepkisini gösterdi. 

“Bence çok iyi olacak. Süper olacak. Bir sürü insanın internette vır vır ettiğinin farkındayım, bu bence komik. Nihayetinde Kral Lear’ı oynamıyor ki. Batman işte” diyen Damon, ‘savunmasına’ şöyle devam ediyor: “Tabii ki bu rolün altından kalkar. ‘Argo’yu, ‘The Town’ı, son zamanda yaptığı işleri gördüyseniz bilirsiniz, bunlar Batman’den çok daha ilginç ve incelikli işlerdi. Batman kafasında maskesiyle durup boğuk bir sesle konuşuyor işte... Rolün zor kısmı Bruce Wayne zaten ki Ben de onu çok iyi oynar.” 

Ben Affleck’in Batman’i oynayacağı açıklanınca, Affleck’in bu role uygun olmadığını düşünenler ‘change.org’da bir imza kampanyası düzenlemiş ve 80 bin küsür imza toplanmıştı.

Akşam

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.