1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ALTIN ALACAKLAR DİKKAT!
ALTIN ALACAKLAR DİKKAT!

ALTIN ALACAKLAR DİKKAT!

Altın fiyatları...

A+A-

Altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Kapalıçarşı'da 24 ayar has altının gram fiyatı 143,15 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın fiyatı ise 234,50 lira...

Hediye olarak altın almak isteyenlere iyi haber geldi. Kapalıçarşı'da gram -0,02% azalışla 144,20 liradan işleme alınırken, çeyrek altın ise -0,05% düşüşle 236,29 liradan satılıyor. Haberimizden güncel altın fiyatlarını öğrenebilir, piyasalarla ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

adsiz-061.png

Gram altın 144 lira seviyesinde
 
Altının gram fiyatı 144 lira seviyelerinde dengelendi. Kapalıçarşı`da çeyrek altın 237 liradan, Cumhuriyet altını da 964 liradan satılıyor.
 
Altının gram fiyatı 144 lira seviyelerinde dengelendi. Dün düşüş eğilimindeki dolara paralel gün içinde 143,5 liraya kadar  gerileyen altının gram fiyatı, bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla günü yüzde  0,1 azalışla 144,1 liradan tamamladı.
 
Bugün de içinde bulunduğu dar bant içinde yatay bir seyirle güne  başlayan altının gram fiyatı, saat 09.50 itibarıyla 144,2 liradan işlem görüyor.  Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 237 liradan, Cumhuriyet altını da  964 liradan satılıyor.
 
Altının ons fiyatı ise dünkü yatay seyrini bugün de devam ettirerek  1.234 dolardan alıcı buluyor.
 
Cumhuriyet Altınları ve Çeyrek Altın
 
Altın denildiğinde ülkemizde akla ilk gelen altın çeşidi çeyrek altındır. İnsanların yatırım yapacağı zaman, düğün veya davete katılacağı zaman, kısacası altın hediye edilmesi gereken her toplumsal birleşmede insanların aklına ilk gelen altın çeşididir.
Peki, çeyrek altın neye denir? Çeyrek altının da içinde bulunduğu Cumhuriyet Altını hakkında bilmediğiniz ve öğrenmek istediğiniz tüm detayları bu yazıda bulabilirsiniz.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.