ALTIN TELEFON

ALTIN TELEFON

HTC altın rengindeki telefonuyla kullanıcılarının karşısına çıktı.

A+A-

HTC’nin patlama yapmasına imkan veren telefon olarak hafızalara kazınmış One modelini sadece tasarımı ve malzeme kalitesinden ötürü tercih edenler bile var. Firmanın kararı One Mini ve One Max modellerini seriye eklemek olmuştu. Ardından gelen süreçte Samsung, Sony ve Apple’dan ciddi rakipler geldi ve HTC’nin bir kez daha hamle yapması gerekti. Yeni seçenekse altın rengi HTC One.

Şu ana kadar HTC One’ın siyah, gümüş renk seçenekleri ön plana çıkmıştı ve ardından mavi ve kırmızı modeller listeye eklenmişti. Ayrıca az sayıda şanslı kullanıcı 18 karat altın kaplı sınırlı sayıda üretilen özel modeli satın alabilmişti. Tayvan merkezli firma bu kez altın rengi olan ama altın kaplama içermeyen genel kullanıcılara yönelik One modelini ilan etti. Aslında klasik HTC One modeli sadece renk farkıyla bizlerle.

4.7 inç Full HD ekran, dört çekirdekli 1.7 GHz Snapdragon 600 işlemci, 2 GB RAM, 32/64 GB depolama alanı, 4 MP UltraPixel kamera aynen korunuyor. Altın rengi görünce ister istemez hemen akla gelen Apple iPhone 5s oluyor. Kıskananlar artık HTC One ile de aynı zevki yaşayabilir. Tamamen metal gövdeye sahip olan HTC One altın renginin fiyatı açıklanmış değil. Bölgeden bölgeye değişiklik göstereceği söyleniyor.

RADİKAL-TEKNOLOG

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.