1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALTINBAŞ, KKTC'YE YATIRIM ÇAĞRISI İÇİN 40 SAAT YÜZECEK
ALTINBAŞ, KKTC'YE YATIRIM ÇAĞRISI İÇİN 40 SAAT YÜZECEK

ALTINBAŞ, KKTC'YE YATIRIM ÇAĞRISI İÇİN 40 SAAT YÜZECEK

Vakkas Altınbaş, KKTC’nin eğitim, sağılık ve turizm anlamında çok büyük fırsatlar sunduğunu belirterek,

A+A-

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, KKTC’nin eğitim, sağılık ve turizm anlamında çok büyük fırsatlar sunduğunu belirterek, "Yavru vatan için evlatlarını savaşa gönderen anavatanın sanayicileri ve iş adamlarını KKTC ekonomisine katkı sunmaya davet ediyorum" dedi.

Altınbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vakkas Altınbaş, Mersin Anamur'dan KKTC Girne'ye beraberlik ve barışın gücüne de dikkat çekmek için, 18-20 Temmuz tarihleri arasında iki gün boyunca yüzecek.

Maraton öncesinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Vakkas Altınbaş, KKTC'nin Türkiye'ye yüzme mesafesi kadar yakın olduğu gerçeğinden yola çıkarak, iş adamlarının dikkatini yatırım için çok uzaklara gitmeye gerek olmadığına, yavru vatan Kıbrıs'ın da birçok sektör için cazip olduğuna dikkat çekmek istediğini söyledi.

Altınbaş, bu nedenle KKTC'ye doğru atacağı her kulacın ekonominin önde gelen aktörleri için de bir yatırım çağrısı niteliği taşıyacağını ifade ederek, "Mersin Anamur'dan Kuzey Kıbrıs Girne'ye yaklaşık 40 saat sürecek yüzme maratonunu, özel olarak yaptırılan bir kafes içinde ve dünya rekortmeni olan antrenör Mert Karabetça eşliğinde gerçekleşecek. Bu süre boyunca hiç uyumayacağım. Hiç yüzme bilmeyen biri olarak bir yıl önce ders almaya başladım. Türkiye'den KKTC'ye yüzerek aynı zamanda, yaşı ne olursa olsun bir insanın azmettiği zaman hedefine ulaşmakta hiçbir şeyin engel olamayacağını da göstermiş olacağım. Her iş adamının bir hobisi olması gerektiğine inanıyorum. Bu nedenle 55 yaşından sonra yüzme öğrendim" diye konuştu.

Altınbaş, KKTC'nin ilk özel bankasını kendilerinin kurduğunu hatırlatarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"KKTC, eğitim, sağılık ve turizm anlamında çok büyük fırsatlar sunuyor. Yavru vatan için evlatlarını savaşa gönderen anavatanın sanayicileri ve iş adamlarını Kıbrıs'a gereken ilgiyi göstermeye, yatırımlarıyla KKTC ekonomisine katkı sunmaya davet ediyorum. Kıbrıs her türlü yatırama açık. Hatta oraya gelen sanayicileri holding olarak her türlü danışmanlık hizmeti de vermeye hazırız. KKTC keşfedilmeyi bekliyor. Havası, denizi ve dağlarıyla sağlıklı yaşam için oldukça uygun bir ortam sunuyor."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.