1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ALTINI OLANLAR DİKKAT!
ALTINI OLANLAR DİKKAT!

ALTINI OLANLAR DİKKAT!

Altın fiyatları...

A+A-

Sabahın ilk saatlerinde vatandaşlar altın fiyatlarını aramaya başladı. Ülkemizde hem yatırım amacı hem de hediye olarak alınan altın vatandaşların yakın takibinde. Altın fiyatları trend listelerin başında yer almaya devam ediyor. Son günlerde altın fiyatlarında yaşanan düşüş sonrası vatandaşların internetten "Çeyrek altın ne kadar, Gram altın ne kadar" sorularını arayarak trendlerin başında yer almasını sağladı. Altın ile ilgili tüm detaylı bilgilere bu başlık altında ulaşabilirsiniz. 25 Ekim güncel gram, yarım, tam, cumhuriyet, 22 ayar bilezik ve çeyrek altın fiyatları...

ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR - KAÇ TL?

Ekim ayının ilk günlerinde altın fiyatlarını merak eden vatandaşlar için derlemeye devam edeceğiz. Yatırım amacıyla en çok tercih edilen altın olarak çeyrek altın tercih edilmekte. Bugün çeyrek altın ne kadar?

GRAM ALTIN NE KADAR?

Gram, çeyrekten sonra en çok benimsenen tür olmakla birlikte, artan fiyatlar sonucunda yavaş yavaş çeyreğin önüne bile geçebileceği tahmin ediliyor. Peki gram altın güne nasıl başladı? 25 Ekim gram altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın bugün 227,11 liradan alınırken, 227,32 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Çeyrek altın vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen altın türüdür. Düğünlerde ve yatırım amaçlı olarak kullanılan çeyrek altın ile ilgili en güncel bilgilere bu başlık altından ulaşabilirsiniz. İşte 25 Ekim çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek, 360,88 liradan alınırken, 368,53 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Bu sabah itibariyle alış fiyatı 718,46 TL. Satış fiyatı ise 737,19 TL

TAM ALTIN NE KADAR?

Perşembe sabahı itibariyle alış fiyatı rakamı 1.441,77 TL. Satış fiyatı ise 1,470,14

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

1.491,00 TL'den alınırken, 1.513,00 TL'den satılıyor.

22 AYAR BİLEZİK FİYATI NE KADAR?

Bilezik alacak kişilerin merak ettiği bir soruda 22 ayar bilezik fiyatları. Bugün sabah itibariyle 22 ayar bilezik 205,43 TL'den alınırken, 205,77 TL'den satılmakta.

.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.