1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AMA 'O' BULUNAMIYOR!
AMA 'O' BULUNAMIYOR!

AMA 'O' BULUNAMIYOR!

Kız arkadaşıda yakalandı!

A+A-

Ercan’da ele geçirilen 6 kilo uyuşturucuyu ülkeye getiren Nijeryalının kız arkadaşı da yakalandı
Ercan Havaalanı’nda Nijerya uyruklu M.A.Y’nın bavulunda ele geçirilen 6 kilo uyuşturucu madde ile ilgili tutuklu sayısı 4’e yükseldi.
Ülkeye giriş yaptıktan bir gün sonra uçakla Ercan’a gelen valizleri almaya gelen ancak Gümrük Memurlarının kontrolüne takılarak, uyuşturucunun bulunması üzerine kayıplara karışan M.A.Y’ya kaçması için yardım ettikleri gerekçesi ile tutuklanan Iabaran Isiaku, Aliyn Yandi Ahmad ve Muhammed Ahmed Ibrahim’in ardından Sabrina Said Ahmed’de gözaltına alındı.
Zanlının suç ortağı ve kız arkadaşı olduğu öne sürülen zanlı Sabrina Said Ahmed dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, uyuşturucuları ülkeye ithal eden M.AY’nın ise henüz yakalanmadığı belirtildi.
Lefkoşa’da önceki gün gözaltına alınan Sabrina Said Ahmed’in 10 Temmuz tarihinde sabah saatlerinde bavulların gelip gelmediğini sormak için havaalanına giden M.A.Y ile birlikte olduğunun kamera kayıtlarında tespit edildiği açıklandı.
Zanlının suçla bağlantılı olabileceği belirtilerek hakkında tutukluluk talep edilirken, mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına emir verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.