1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AMAÇ DİKKAT ÇEKMEK!
AMAÇ DİKKAT ÇEKMEK!

AMAÇ DİKKAT ÇEKMEK!

amaç dikkat çekmek! Son olsun diye!

A+A-

Şehit Ertuğrul İlkokulu öğrencileri,  ölümlü trafik kazalarına dikkat çekmek amacıyla, bu sabah etkinlik yaptı.

Kapatılan Kıbrıs Türk Hava Yolları merkez binası önünde yapılan etkinlikte öğrenciler, ellerinde pankartlarla ölümlü trafik kazalarının olmaması için sloganlar attılar.

ilaydax.jpg

KOÇİNİ

Şehit Ertuğrul İlkokulu Müdür Muavinlerinden Mehmet Koçini, ölümlü trafik kazalarına son örneğin, okullarında öğrenim gören üçüncü sınıf öğrencisi İlayda Özyıldız olduğunu söyledi.

Koçini, Özyıldız’ın trafik kazasında hayatını kaybetmesinin kendilerini çok üzdüğünü; bu sebeple okulun 3. Sınıf öğretmenlerinin katkısıyla böyle bir etkinlik düzenlediklerini kaydetti.

Etkinliğin ne kadar ses getireceğini bilemediklerini ifade eden Koçini, yine de kaç tane İlayda kurtarılırsa kâr olacağını belirtti.

ÖZGÜ

Özyıldız’ın öğretmeni Alev Özgü ise, Özyıldız’ın yılbaşı günü okuldaki etkinliklere katıldığını ve akşama kendisinden kötü haber geldiğini anlattı.
Özgü, İlayda’nın ölüm haberine sarsıldıklarını ifade ederek, arka koltukta emniyet kemeri bağlı olmayan küçük kızın talihsiz kazada hayatını kaybettiğini belirtti.

Alev Özgü, trafikte emniyet kemerini bağlamanın gerekliliğini vurgularken, farkındalık yaratmak için düzenledikleri etkinliğin sonuç getirmesini dilediğini söyledi.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.