1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “AMBULANS OLAY YERİNE ÇOK GEÇ GELDİ”
“AMBULANS OLAY YERİNE ÇOK GEÇ GELDİ”

“AMBULANS OLAY YERİNE ÇOK GEÇ GELDİ”

“Hemşirelik okuyorum Ambulans daha erken gelse çocuğun yaşama şansı olabilirdi”

A+A-

Bu sabah Hamitköy’de meydana gelen ve 22 yaşındaki Alper Söyek’in yaşamını yitirmesi ile sonuçlanan kaza ile ilgili üzücü iddia;

“Ambulans olay yerine çok geç geldi”

Haber merkezimize ulaşan Mustafa Parıldar isimli okurumuz, kaza anında olay yerinde olduğunu ve ambulansı arayanın kendisi olduğunu ancak ambulansın olay yerine çok geç geldiğini iddia etti.

“Ben olsam hastaneden Hamitköy’e 5 dakikada gelirdim”

Mustafa Parıldar “ambulansı arayan bendim ve olay yerine tam 24 dakikada geldi. Telefonumda kayıtlar var videolar var bir insanın hayatı bu kadar mı ucuz? Giden gencecik çocuk” diye üzüntülerini dile getirdi sabahın saat üçünde trafik olmayan bir saatte ambulansın olay yerine geliş süresinin çok uzun sürdüğünü ekleyerek “ben olsam hastaneden Hamitköy’e 5 dakikada gelirdim” dedi.

“Hemşirelik okuyorum Ambulans daha erken gelse çocuğun yaşama şansı olabilirdi”

Muhabirimizin ambulans daha erken gelseydi Alper Söyek’in yaşama var mıydı diye yönelttiği soruya “evet ben hemşirelik okuyorum ve çocuk nefes alıyordu elimde video var çocuğu ben taşıdım ilkten nabzı atıyordu gözleri açık bir şekilde nefes alıp veriyordu ambulans geç kaldığı için çocuğun nabzı düştü gözleri kaydı” diye cevap verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
    İlgili Haberler