1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AMBULANS YOLUNDA HAYATİ TEHLİKE!
AMBULANS YOLUNDA HAYATİ TEHLİKE!

AMBULANS YOLUNDA HAYATİ TEHLİKE!

Zor anlar...

A+A-

SERVİS YOLUNDA KAZA TEHLİKESİ

Yılmazköy – Çamlıbel anayolunun, yol yapım çalışmaları nedeniyle kapatılması üzerine, bölge halkının ulaşımı çileye dönüştü. Acil durumlarda sadece Ambulans ve İtfaiye araçlarının ulaşımı için, Çamlıbel köy içinden geçici olarak düzenlenen servis yolunu kullanan araç sürücüleri, dün yağışların ardından bataklık halini alan servis yolunda zor anlar yaşadı, araçlar çamura saplandı.

AMBULANSLAR İÇİN TEHLİKELİ YOL

Araçların zor anlar yaşadığı ve kaza tehlikelerinin atladığı yolda, süratli gitmesi gereken ve hasta veya yaralı taşıyan ambulansların ulaşımının ne kadar güvenli olduğu endişeleri doğdu.

Yılmazköy – Çamlıbel anayolunun, yol yapım çalışmaları nedeniyle kapatılması üzerine, bölge halkının ulaşımı çileye dönüştü.

Yolun trafiğe kapalı olduğu süre içerisinde ulaşımın, Çamlıbel – Güzelyurt yolu üzerinden sağlanacağı açıklamalarına rağmen, bölge halkı, mesafenin uzak olması nedeniyle, ambulans ve itfaiye araçlarının ulaşımı için sağlanan servis yolunu kullanmayı tercih ediyor.

Acil durumlarda sadece Ambulans ve İtfaiye araçlarının ulaşımı için, Çamlıbel köy içinden Hisarköy birinci kavşağı arası kesimde, geçici olarak düzenlenen yolu kullanan araç sürücüleri, dün yağışların ardından bataklık halini alan servis yolunda zor anlar yaşadı. Birçok aracın kaydığı, sürüklendiği ve çamura sağlandığı görüldü.

Çamura batan ve çıkamayan bir tır yolu kapatırken, yolda kalan diğer salon araçlar ise köylülerin yardımıyla çıkartıldı ya da Cip araçlarla çekildi.

HALK AMBULANS YOLUNU KULLANIYOR

Yılmazköy – Çamlıbel anayolu, Çamlıbel – Hisarköy birinci kavşağı, yol yapım çalışmaları nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar trafiğe kapatıldı. Karayolları Dairesi’nden bir süre önce verilen bilgiye göre, yolun trafiğe kapalı olduğu süre içerisinde ulaşım, Çamlıbel – Güzelyurt yolu üzerinden sağlanacak. Acil durumlarda sadece Ambulans ve İtfaiye araçlarının ulaşımı, Çamlıbel köy içinden Hisarköy birinci kavşağı arası kesimde, geçici olarak düzenlenecek yoldan sağlanacağı belirtilen açıklamada, sürücülerin can ve mal güvenliği açısından dikkatli ve yavaş seyretmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istenmişti.

Bilindiği gibi, Akdeniz Köy yolu kavşağı- Tepebaşı Köy yolu kavşağı arası ile Çamlıbel Köy yolu kavşağı- Özhan Köy yolu kavşağı arasındaki yollarda iyileştirme yapılması için açılan ihaleyi Kahveci Ltd. aldı.

Detay

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.