1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AMBULANSTAKİ YARALILARI DARP ETTİLER
AMBULANSTAKİ YARALILARI DARP ETTİLER

AMBULANSTAKİ YARALILARI DARP ETTİLER

Yeşilyurt – Gemikonağı anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası yaralanan ve ambulans içerisinde bulunan Tolga Turna ile Enes Yıldırım darp edildi.

A+A-

Yeşilyurt – Gemikonağı anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası yaralanan ve ambulans içerisinde bulunan Tolga Turna ile Enes Yıldırım darp edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamada, dün saat 23:30 sıralarında, Cengizköy’de, Yeşilyurt – Gemikonağı anayolu üzerinde meydana gelen trafik kazası sonrası olay yerine gelen N.B.(E-24) ve C.T.(E-22), kazada yaralanan ve ambulans içerisinde bulunan Tolga Turna ile Enes Yıldırım’ı, tehlikeli mahalde araç geçerek arkadaşlarının kaza yapmasına sebebiyet verdikleri gerekçesiyle, elleri ve ayakları ile gelişigüzel vurup darp edip kıyafetlerini de yırtmak suretiyle kasti hasara uğrattılar.

Açıklamada, söz konusu kişilerin, ambulansa girmemeleri hususunda kendilerini uyaran görevli hemşire Handan Yamak ve Uğur Sayılır’ı da darp ederek küfür ettikleri belirtildi.

Söz konusu kişilerin arandığı belirtilen açıklamada, soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

KIBRIS TÜRK HEMŞİRELER VE EBELER SENDİKASI, SAĞLIK GÖREVLİLERİNİN SALDIRIYA UĞRAMASINI KINADI

Sendika Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özgöçmen, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

“Dün gece Cengiz Topel Hastanesinde ambulansta görevli iki meslektaşımız 23.15’te kaza mahalinde kazazedelere müdahale ettikleri sırada kazayla bağlantısı olmayan kişiler tarafından saldırıya uğramışlardır.” diyen Özgöçmen şöyle devam etti:

“Her koşulda vazifelerini layığı ile eksiksiz yerine getiren meslektaşlarımıza geçmiş olsun dilerken, halkımızın da hoşgörüyle karşılamadığını bildiğimiz böyle şiddet yanlısı kişi ya da kişileri kınar, gerekli hukuki sürecin başlatılarak gereğinin yapılacağını kamuoyu ile paylaşırız.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.