1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AMELİYAT SONRASI YOĞUN BAKIMA ALINDI
AMELİYAT SONRASI YOĞUN BAKIMA ALINDI

AMELİYAT SONRASI YOĞUN BAKIMA ALINDI

2 saat süren ameliyatı ardına yoğun bakıma alınan 24 yaşındaki genç

A+A-

Az kalsın gözünü kaybedecekti

 

Girne Belediyesi’nin taşeron şirketi Belpaz’da temizlik işçisi Mert Piroğlu, iş güvenliğine önem verilmemesi nedeniyle gözünden yaralandı.

İş güvenliğine gereken önem gösterilmeyen ve yetkililer tarafından da yeterince kontrol ve denetim yapılmayan ülkemizde önceki akşam yaşanan bir iş kazasında 24 yaşındaki Mert Piroğlu az kalsın bir gözünü kaybediyordu. Girne Belediyesi’nin temizlik işlerini yapan taşeron firması Belpaz’da kayıtlı işçi Mert Piroğlu, önceki gün çıktıkları temizlik çalışmaları sırasında mesai arkadaşının kullandığı ot makinesinin fırlattığı cisimle gözünden yaralandı. 


Ameliyat başarılı geçti
Arkadaşları tarafından acilen hastaneye kaldırılan Mert Piroğlu tedavi altına alındı. Yakındoğu Hastanesi göz servisinde tetkikleri yapılan Piroğlu önceki gece 22.00 sularında ameliyata alındı. İki saat süren ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mert Piroğlu’nun tedavisi devam ediyor. Yakındoğu Hastanesi’nden edinilen bilgiye göre ciddi bir ameliyat geçiren Piroğlu, tedavinin tamamlanması ve nekahet devresi sonrasında tekrar görme kabiliyetine kavuşacak.
 

Haberal Kıbrıslı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.