1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANA KUCAĞI HASTALIĞI UNUTTURDU!
ANA KUCAĞI HASTALIĞI UNUTTURDU!

ANA KUCAĞI HASTALIĞI UNUTTURDU!

“Kalp yetmezliği yok”

A+A-

Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Hastanesi Başhekimi Bülent Dizdarlı, önceki gün öğlen sıralarında göğüs sıkışması şikayetiyle hastane acil servisine başvuran Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Serdar Denktaş’ta ön tanı olarak konulan kalp yetmezliğine rastlanmadığını açıkladı.

Denktaş dün taburcu edilir edilmez annesinin yanına giderek Anneler Günü’nü kutladı. Sosyal medyada annesiyle paylaştığı fotoğrafa “Hastaneden çıkar çıkmaz soluğu annemin yanında aldım. Ne tansiyon kaldı, ne gerginlik ne de stres. Sadece sevgi. Sadece mutluluk.  Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun…” diye yazdı.

Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, yüksek tansiyon nedeniyle önceki günden beri hastanenin koroner bakım ünitesinde tedavi edilen ve sağlık durumunda düzelme görülen Denktaş’ın dün sabah normal odaya alındığını bildirdi.
Başhekim Dizdarlı, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Denktaş’ın takiplerinin bir süre de burada sürdürüldüğünü kaydederek, “Kardiyoloji uzmanlarınca yapılan konsültasyon sonrasında Sayın Denktaş’ın birkaç gün istirahat etme koşuluyla taburcu işleminin yapılmasına karar verildi” ifadelerine yer verdi.

“Kalp yetmezliği yok”

Dizdarlı, önceki akşam saatlerinde yaptığı açıklamada, Denktaş’ın dün yapılan tetkiklerden sonra taburcu edildiğini kaydetti.
Dizdarlı’nın açıklaması şöyle:
“Nöbetçi Kardiyolog Dr. Güzin Zekican’dan aldığım bilgiye göre, Sayın Bakan’ın E.K.G bulguları, rutin kan bulguları normal bulunmuştur. Yapılan Echo’sunda da , ilk açıklamada ön tanı olarak koyduğumuz kalp yetmezliğine rastlanmamıştır. Troponin testleri de negatif çıkan Sayın Başbakan Yardımcısı’nın yüksek tansiyon yönünden tedavisi ise koroner yoğun bakım ünitemizde devam etmektedir. Ziyaretçi yasağı ise sürmektedir.”

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.