1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANA YOLDA CAN PAZARI YAŞANDI
ANA YOLDA CAN PAZARI YAŞANDI

ANA YOLDA CAN PAZARI YAŞANDI

Mağusa-Lefkoşa ana yolunda asker taşıyan minibüs devrildi. Çarşı izninden birliğine dönen 17 asker ile kadın minibüs şoförü yaralandı

A+A-

Mağusa-Lefkoşa ana yolu üzerinde dün saat 18.00 sıralarında Aksulu Seyahat’e ait minibüsün devrilmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. Minibüs içerisinde bulunan biri şoför 18 kişi kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Nadire BAHADİ

53 yaşındaki Gülay Aksulu’nun kullanımındaki TFN 675 plakalı minibüsün kontrolünü kaybetmesi sonucu yaşanan trafik kazasında yaralanan 17 Barış Kuvvetleri Komutanlığı askeri ambulans ve bölgedeki araçlarla Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

22 metre sürüklendi
Polisten elde edilen bilgilere göre kaza, Gülay Aksulu’nun kullandığı TFN 675 plakalı minibüsün, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu yaşandı. Mağusa’dan Lefkoşa istikametine doğru seyir halindeki minibüsün önce karşı şeride geçtiği ardından takla atarak tavanı üzerinde 22 metre sürüklenerek bankete düştüğü öğrenildi.

Birliklerine gidiyorlardı
Elde edilen bilgilere göre, Aksulu Seyahat’e ait minibüste bulunan 17 asker çarşı izni bitişinde Güvercinlik’teki birliklerine götürülüyordu. Meydana gelen kaza nedeni ile bölgeye itfaiye ekipleri ile çok sayıda polis ve 3 ambulans geldi. Yaralıların bir kısmı ambulanslarla Mağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, bir kısmı da yoldan geçen araçlarla hastaneye kaldırıldı. Minibüs şoförü Gülay Aksulu’da kazada aldığı yaralar nedeni ile ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

2-155.jpg

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.