1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR
ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR

ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR

Güvercinlik kavşağında 300 gram Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddelerle yakalanan zanlı Hüseyin Atatüre ve Savaş Kadı dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

A+A-

Güvercinlik kavşağında sakladıkları 300 gram ağırlığındaki Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan maddeleri alırken suçüstü tespit edilip tutuklanan zanlı Hüseyin Atatüre ve Savaş Kadı, almış oldukları tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan zanlı Atatüre ile Kadı’nın tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı.

Analiz sonuçları bekleniyor…

Meselenin tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 10 Aralık’ta alınan bir bilgide Güvercinlik kavşağı bölgesinde uyuşturucu alışverişi yapılacağını öğrendiklerini söyleyerek bölgede pusu görevine başladıklarını belirtti. Aynı gün zanlı Hüseyin Atatüre ile Savaş Kadı’nın FJ 707 plakalı araçla olay yerine geldiklerini belirten Özdesoy, zanlı Atatüre’nin araçtan inerek karşı tarafa geçtiğini ve ağacın altında saklı bulunan 300 gram ağırlığında Sentetik Cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi aldığı sırada tespit edildiğini, zanlı Kadı’nın ise aracıyla Lefkoşa istikametinden Mağusa istikametine doğru dönerek zanlı Atatüre’nin yanına geldiği esnada tespit edilerek alıkonulduğunu açıkladı. Konu maddelerin Devlet Kimya Laboratuarı’na, içerisinde konu maddelerin bulunduğu poşetlerin Foto Parmak İzi Şubesi’ne gönderildiğini söyleyen Özdesoy, analiz sonuçlarının beklendiğini belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Özdesoy, her iki zanlının da 8’er gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

5 gün daha

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Hüseyin Atatüre ile Savaş Kadı’nın tahkikat maksatları bakımından 5 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Haberal Kıbrıslı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.