1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR
ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR

ANALİZ SONUÇLARI BEKLENİYOR

Analiz sonuçları bekleniyor

A+A-

Girne’de geçtiğimiz cuma günü, Güney Kıbrıs’tan KKTC’ye aracıyla geçen İsrail vatandaşı Roy Rosh’un tasarrufunda bulunan kokain ve hintkeneviri olduğu tahmin edilen uyuşturucu maddelerle ilgili soruşturma sürüyor
 
Elmas TOKAY

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz cuma akşamı gerçekleştirdikleri huzur operasyonunda, Güney Kıbrıs’tan geçtiği aracında bir gram kokain ve dört gram hintkeneviri olduğu tahmin edilen madde bulunan Roy Rosh’la ilgili soruşturma sürüyor.

Polis, İsrail vatandaşı olan Rosh’un tasarrufunda bulunan maddelerle ilgili analiz sonuçlarının beklendiğini açıkladı. Rosh, 3 gün daha tutuklu kalacak.

Girne Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Gökan Asafoğulları’nın huzurunda görüşülen davada, iddia makamı, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis Mustafa Zor’u tanık olarak dinletti.

Zor, zanlı Roy Rosh’un “uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti. Soruşturmanın devam ettiğini anlatan Zor, zanlının 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Bu talebe itiraz edilmemesi üzerine yargıç Gökan Asafoğulları da sunulan şahadeti dikkate alarak, tahkikatın salimen sürdürülebilmesi için zanlı aleyhine üç gün tutukluluk emri verdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.