1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANASTASİADİS FENA AZARLADI
ANASTASİADİS FENA AZARLADI

ANASTASİADİS FENA AZARLADI

Anastasiadis fena azarladı;

A+A-

 

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, kabine üyelerini ve DİSİ milletvekillerini Köşk’te toplayarak, aralarındaki iletişimsizlik ve birbirlerini bilgilendirmemeleri yüzünden azarladı.

Politis “Koordinasyon İçin Başkanlık Talimatı... Başkan Dün Gece Bakanlara ve DİSİ’li Milletvekillerine Yemek Verdi” başlıklı haberinde, Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in dün gece Köşk’e topladığı kabine üyeleri ve DİSİ’li milletvekilleriyle hükümetin verdiği görüntüyü masaya yatırdığını yazdı.

Habere göre menüde kalamar, barbun ve piyaz bulunan yemekte Anastasiadis, sağlık durumu hakkında bilgi verdiği konuklarına şöyle seslendi:

“İki taraf arasında koordinasyon ve karşılıklı bilgilendirme olmaması akıl alır gibi değildir. Bir bakanın DİSİ milletvekillerinin telefonlarına cevap vermemesi, DİSİ milletvekillerine yasa tasarıları hakkında bilgi vermemesi, milletvekillerinin de yasa önerisi sunmadan önce Bakanlar Kurulu üyeleriyle istişare etmemeleri akıl alır gibi değildir.”

Gazeteye göre “daha iyi koordinasyon hükümet cephesindeki birçok sorunu önleyebilir veya çözebilir” ortak kararıyla sonlanan gecede, hükümetin verdiği görüntünün düzeltilmesi maksadıyla Anastasiadis ve Köşk’teki yakın çalışma arkadaşlarının önümüzdeki Pazartesi günü DİSİ’li milletvekilleriyle yeniden bir araya gelmesine karar verildi. En azından ayda bir bu tür görüşmeler yapılacağı ve bunlara milletvekilleri dışında DİSİ Siyasi Büro üyelerinin de katılabileceği söylendi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.