1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANASTASİADİS'E TEŞHİS KONULDU!
ANASTASİADİS'E TEŞHİS KONULDU!

ANASTASİADİS'E TEŞHİS KONULDU!

Anastasiadis'e teşhis konuldu!

A+A-

VÜCUDU BİTKİN DÜŞEN ANASTASİADİS, HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI, CUMHURBAŞKANI DERVİŞ EROĞLU İLE YARINKİ GÖRÜŞMESİ İPTAL EDİLDİ...

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, mide-bağırsak iltihabı şikayetiyle dün Areteio Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Fileleftheros ve diğer gazeteler, birkaç gündür mide-bağırsak iltihabı (diyare) şikâyetleri olan ancak önemsemeyen Anastasiadis’in fiziksel açıdan bitkin düşmesi üzerine hastanede tedavi edilmesinin uygun bulunduğunu yazdı.

Rum internet gazeteleri, Anastasiadis’in doktoru Savvas Kadis’i kaynak göstererek, vücudu susuz kalmadığından Anastasiadis’e diyare (ishal) için uygulanan genel prosedür dışında özel bir tedavi uygulanmadığını, bazı testlerin sonuçlarının bugün öğle saatlerinde alınacağını haber verdi.

Alithia; “Eroğlu-Anastasiadis Görüşmesi Ertelendi” başlıklı haberinde ise, Anastasiadis’in rahatsızlığı nedeniyle yarın planlanan Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile görüşmesinin iptal edildiğini, yeni görüşme tarihinin yarın belirleneceğini ancak Kıbrıs sorunundaki gelişmelerin süratli olması nedeniyle bu tarihin çok da uzak olmayacağını belirtti.

Simerini ise, Anastasiadis’in, vücudunun bitkin düşmesi nedeniyle Dr. Kadis’in, hastanede daha ileri tedavi görmesi ve sağlık durumunun izlenmesi gereğine kanaat getirdiğinden dün öğlen saatlerinde Lefkoşa’nın Rum kesimindeki Areteio Hastanesi’ne kaldırıldığını, yarına kadar hastanede tutulabileceğini yazdı.

Anastasiadis’in sağlık durumu nedeniyle Cumhurbaşkanı Eroğlu ile yarın yapması planlanan görüşmenin iptal edildiğini yazan gazete, Rum Yönetimi Sözcüsü Nikos Hristodulidis’in, yarınki liderler görüşmesinin “Anastasiadis’in dinlenmesi gerektiğinden” iptal edildiğini söylediğini belirtti.

Öte yandan Rum radyosu, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in yeni görüşme tarihinin, Kıbrıslı Türk Müzakereci Kudret Özersay ve Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis’in Çarşamba günkü görüşmesinde belirleneceğini haber verdi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.