1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANASTASİADİS’İ HASTANELİK EDEN NEYDİ?
ANASTASİADİS’İ HASTANELİK EDEN NEYDİ?

ANASTASİADİS’İ HASTANELİK EDEN NEYDİ?

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in hastanelik olmasındaki sebep;

A+A-

 

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in bozuk hindi yediği için hastanelik olduğu haber verildi.

Simerini “Hindi Başkan’ı Yatağa Düşürdü... Sağlık Durumu Normal Seyrediyor ve Bugün Taburcu Olması Bekleniyor” başlıklı haberinde Anastasiadis’in mide ve bağırsak iltihabı (diyare) şikayetiyle hastaneye yatmasına neden olan şeyin, yediği bozuk hindi olduğunu yazdı, ancak kaynak belirtmedi.

Habere göre Rum Yönetimi Başkanı’nın uygulanan tedaviye cevap verdiğini ancak birkaç gün dinlenmesini tavsiye ettiğini söyleyen doktoru Savvas Kadis, Anastasiadis’in dünkü durumunun önceki güne göre çok daha iyi olduğunu, dün söylediği ilk sözün ise ‘piyasalara yeniden döndüm’ olduğunu anlattı. 

Kadis her şeyin yolunda gitmesi halinde Anastasaiadis’in bugün, muhtemelen öğleden sonra taburcu olabileceğini, taburcu olduktan sonra da hastanedeki gibi doktor tavsiyelerine uyup uymamanın kendisine kalmış olduğunu söyleyen Kadis, Anastasiadis’in 25 Haziran’da gerçekleştirilecek Avrupa Konseyi’ne katılmak üzere Brüksel’e gidip gidemeyeceğinin ise kendisine bağlı olduğunu belirtti.

Gazete Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun da Rum Yönetimi Başkanı’na acil şifalar dilediğine işaret ederek Anastasiadis’i Rum Meclis Başkanı Yannakis Omiru, bakanlar kurulu üyeleri ve DİSİ yetkililerinin ziyaret ettiğini haberine ekledi.

Alithia Anastasiadis’in sağlık durumuyla ilgili haberini “Hızlı İyileşme... Başkan Çok Daha İyi” başlığıyla okurlarına aktardı.

Gazete DİKO’nun Anastasiadis’e geçmiş olsun dileklerini yazılı açıklamayla ilettiğine işaret ederken Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun Anastasiadis’e acil şifalar dilediğine vurgu yaptı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.