1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANASTASİADİS’İN MENÜSKÜSÜNÜN NEDENİ “DANİMARKA FIRKATEYNİ”
ANASTASİADİS’İN MENÜSKÜSÜNÜN NEDENİ “DANİMARKA FIRKATEYNİ”

ANASTASİADİS’İN MENÜSKÜSÜNÜN NEDENİ “DANİMARKA FIRKATEYNİ”

Anastasiadis’in menüsküsünün nedeni “Danimarka fırkateyni”

A+A-

Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in sol bacağında tespit edilen menüsküse, Anastasiadis’in, Danimarka Başbakanı Helle Thorning Schmidtz ile birlikte geçtiğimiz Şubat ayı içerisinde Danimarka firkateynine yapmış olduğu ziyaretinin neden olduğu belirtildi.  

Simerini gazetesi “Danimarka Firkateyni Menüsküs Getirdi” başlıklı haberinde elde ettiği bilgilere dayanarak Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’in, “HDMS Esbern Snare” isimli firkateyne giriş yaptığı esnada ayağını iyi basamaması sonucunda sol bacağında menüsküs problemi çıktığını yazdı.

Gazete yine elde ettiği bilgilere dayanarak olay sonrasında Anastasiadis’in hissettiği rahatsızlıktan dolayı az da olsa şikayette bulunduğunu ancak Danimarka Başbakanı ile görüşmesinin daha öncelikli olması nedeniyle görüşme sonuna kadar acıya dayandığını belirtti.

Gazete bilgilere dayanarak Anastasiadis’in 20 Ağustos tarihinde yapılacak olan Bakanlar Kurulu toplantısında hazır bulunabilmesi amacıyla ameliyatının, bu tarihten önce olacağını yazdı.

Habere göre Anastasiadis, durumunun kötüleşmesinden kaçınmak adına doktorların ayakta durma ve yürüyüşten kaçınması tavsiyelerine de uyduğu belirtiliyor.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.