1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. “ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİ ÇALIŞMASI”
“ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİ ÇALIŞMASI”

“ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ ÖNERİ ÇALIŞMASI”

“Anayasa Değişikliği Öneri Çalışması”nın ikinci toplantısı gerçekleştirildi;

A+A-

HASAN TAÇOY: “ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ BASİT BİR OLAY DEĞİLDİR”

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) tarafından düzenlenen “Anayasa Değişikliği Öneri Çalışması”nın ikinci toplantısı dün gerçekleştirildi.

DP-UG’den verilen bilgiye göre, Parti Genel Sekreteri Hasan Taçoy başkanlığında saat 17.30’de Golden Tulip Otel’de gerçekleştirilen çalışmaya hukukçular katıldı.

Hasan Taçoy toplantının başında basına yaptığı açıklamada, ilk toplantı sonrası yoğun bir hafta ile çalışma yürüten hukukçulara teşekkür ederek, çıkan sonuçları takip etmek ve bunları irdelemek için ikinci kez bir araya geldiklerine işaret etti.

Taçoy, DP Ulusal Güçler olarak yapılacak olan anayasa değişikliklerini hukukçuların katkıları ile hazırlamış olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını dile getirerek,  Anayasa değişikliğine siyasilerin eli değmeden, hukuk insanlarına incelettirmek ve onların görüşleri doğrultusunda bir değişikliği öngörmeyi hedeflediklerini yineledi.

“Anayasa değişikliği basit bir olay değildir. Anayasa değişikliği tüm ülkeyi ilgilendiren bir unsurdur” diyen DP Ulusal Güçler Genel Sekreteri Hasan Taçoy, yapılacak olan çalışmaları yakinen takip edip, çıkacak olan sonucu Meclis’e taşıyıp, tüm vekillerin de kabullenebileceği bir noktayı amaçladıklarına vurgu yaptı.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.