1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANAYOLDA CAN PAZARI
ANAYOLDA CAN PAZARI

ANAYOLDA CAN PAZARI

Anayolda can pazarı

A+A-

Virajdaki derin çukura düşen beton mikseri devrildi, sürücü Cengiz Yıldırım ölümden döndü.

Pelin YÜKSELAY
Çamlıbel-Yılmazköy yolunda dün sabah saatlerinde meydana trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.

Virajdaki derin çukura düşen beton mikserinin devrildiği trafik kazasında, araç sürücüsü Cengiz Yıldırım yaralı vaziyette hastaneye kaldırıldı..

Olay, dün saat 08.30 sıralarında, Çamlıbel-Yılmazköy yolunun 1 ve 2’nci kilometrelerinde meydana geldi.  

Elde edilen bilgilere göre, 53 yaşındaki Cengiz Yıldırım yönetimindeki, NF 188 plakalı beton mikseri, Çamlıbel istikametine doğru seyrederken, sola meyilli virajda çukura düşerek direksiyon hâkimiyetini kaybederek, bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisi ile beton mikseri bariyerlerin üzerinden sola devrildi. Kazada yaralanan araç sürücüsü Cengiz Yıldırım, olay yerine çağrılan ambulansla Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yetkililerden, hastanede gerekli tetkikleri yapılarak müşahede altına alınan Yıldırım’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

“Yolun her yeri delik deşik…”
Kazayı gören vatandaşlar, Çamlıbel-Yılmazköy arasındaki yolun çok bozuk olduğunu ve dünkü kazanın da bu yüzden meydana geldiğini ileri sürerek, “Yol güvenliği yok, yollar delik deşik. Mevcut yol dar. Yolun ortasında kocaman bir çukur ve derin bir meyil var. Bir de üzerine sürat olunca, kaza kaçınılmaz” diyerek, tepkilerini ortaya koydu. Vatandaşlar, yolun acil olarak düzeltilmesi için yetkililere çağrı yaptı.

Diyalog

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.