1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANAYOLUN ORTASINDA ŞOKE EDEN OLAY!
ANAYOLUN ORTASINDA ŞOKE EDEN OLAY!

ANAYOLUN ORTASINDA ŞOKE EDEN OLAY!

Metehan, Alayköy ve Gönyeli’yi birbirine bağlayan çemberde meydana gelen inanılmaz olay herkesi hayrete düşürdü;

A+A-

 

Metehan, Alayköy ve Gönyeli’yi birbirine bağlayan çemberde meydana gelen inanılmaz olay herkesi hayrete düşürdü. Kazada çemberde bulunan direğin hasar alması ve onarılmaması az kalsın faciaya sebep oluyordu.

Geçtiğimiz günlerde Metehan’a giden yeni yolu, Alayköy ve Gönyeli’yi birbirine bağlayan çemberde meydana gelen olay herkesi şok etti. 7 Ağustos’ta gerçekleşen kazada aracın direğe çarpması sonucu direk hasar görmüş fakat tamir edilmemişti. Ertesi gün yani 8 Ağustos günü kazanın gerçekleştiği yerden geçen başka bir araç sürücüsü Ahmet Gençosman devletin ihmali yüzünden az kaldı canından oluyordu.

“Devletin ihmali cana mal olabilirdi”

Ahmet Gençosman “Verilmiş sadakam vardı” diyerek, “Yolumda seyrederken ansızın kocaman direk önüme düştü ve aracımla üzerinden geçmek zorunda kaldım, bu da aracımda maddi hasara yol açtı çünkü aracın radyatörü parçalandı. Yola 2-3 saniye önce çıksaydım direk tam üzerime düşecekti ve kurtulmam imkânsız olacaktı. Bir önceki gün meydana gelen kazada eğrilen ve hasar gören direğin tamir edilmemesi, bir cana sebep olabilirdi. O zaman bunun hesabını kim verecekti” şeklinde konuştu.

“Ne sigorta, ne de devlet masrafı karşılamıyor!”

“Canımızı zar zor kurtardık” diyen Gençosman, “Bir de arabanın masraflarını kimin karşılayacağı sıkıntısı var, Devletin Karayolları Dairesi’nin hatası yüzünde oluşan bu kaza ve masrafları o kurumun karşılaması gerekir. Örneğin İngiltere’de bu böyledir. Bu ülkede sorun bir değil bin. Full sigorta yaptırdığım ve parasını ödediğim aracımın masraflarını böyle bir kaza durumunda sigorta şirketinin karşılaması gerekirken benim çalıştığım Universal Sigorta masrafları karşılamayı reddediyor. Sebep olarak da parayı geç yatırmışız diye sigortayı third part’a çevirdikleri açıklamasını yaptılar. Peki sigorta third part’a çevrildiyse bizim neden haberimiz yok? Üstelik bizim elimizdeki sigorta poliçesi neden full sigorta, sigortanın üzerinde de “polis raporsuz hasar ödenmez” mührü var fakat, polis raporumuz da mevcut” şeklinde konuştu.

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.