1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANCAK HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ
ANCAK HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ

ANCAK HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ

Haydi KKTC el ele verelim..

A+A-

ÇÖP NOKTALARININ HARİTALANDIRILMASI TAMAMLANMAK ÜZERE… YARINDAN   İTİBAREN KAYIT İSTENİYOR

Kuzey Kıbrıs Çevre Platformu, 5 Haziran’da  “Hade Temizleyelim Başarabiliriz” sloganıyla gerçekleştirilecek olan çevre temizliği etkinliğiyle ilgili çöp noktalarının haritalandırılmasının tamamlanmak üzere olduğunu bildirdi.

Platform tarafından yapılan yazılı açıklamada, etkinlikle ilgili paydaşların çoğaldığına dikkat çekilerek, organizasyonun düzenli ve sorunsuz gerçekleşmesi için yarından  itibaren temizliğe katılacak olanların kayıt yaptırmaları istendi.

Açıklamada, katılımcıların,  her iki GSM operatöründen 5005’e SMS göndererek, www.letsdoitnorthcyprus.net web sitesinden  “Gönüllü Ol” butonunu tıklayarak veya 223 3980 numaralı telefonu 09.00-16.00 saatleri arasında arayarak kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.

Çevre Platformu, Çevre Dairesi,  kaymakamlar ve yetkililerin katılımı ile belirlenen çöp noktaları haritalara işlendikten sonra bu noktalara gidecek grupların belirleneceği bildirilen açıklamada, kayıt yaptıranların  hangi çöp noktasına gideceklerinin  mesaj olarak veya telefonla aranarak  bildirileceği ifade edildi.

Açıklamada, “Temizlik Günü 5 Haziran ve sadece 5 saatinizi ayıracaksınız. Unutmayın ancak hep birlikte  başarabiliriz” denildi.

Tak

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.