1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Angelina Çok Acı Çekiyor!
Angelina Çok Acı Çekiyor!

Angelina Çok Acı Çekiyor!

Savaş şimdi başlıyor!

A+A-

525 milyon dolarlık savaş başlıyor!

Eşi Brad Pitt’ten ayrılmak için mahkemeye başvuran Angelina Jolie, “Boşanmaların Kraliçesi” unvanlı Laura Wessel’le anlaştı. Şimdi en önemli sorun büyük servetin nasıl paylaşılacağı...

Angelina Jolie'nin, kendisi gibi Hollywood yıldızı olan eşi Brad Pitt'ten ayrılmak için mahkemeye başvurmasının yankıları sürerken, çiftin yıllar boyunca kazandığı servetin nasıl paylaşılacağı ise en büyük merak konusu... Boşanma davası öncesi Jolie'nin ABD'de ünlülerin boşanma davalarına bakan en ünlü avukatlardan Laura Wessel'i tercih ettiği ortaya çıktı. "Boşanmaların Kraliçesi" lakabıyla ünlenen avukat bu zamana kadar Mel Gibson ve Johnny Depp'in de aralarında bulunduğu birçok yıldızın boşanma süreçlerinde yanında olmuştu. Hollywood'un en medyatik boşanma davasında Jolie ile Brad Pitt arasındaki en büyük mücadelenin üçü biyolojik, üçü evlatlık 6 çocuklarının velayetinin olması bekleniyor.

ÜNLÜLERİN AVUKATI

Kaliforniya eyaletinde hukuk alanındaki en prestijli okullarından Beverly Hills Yüksek Okulu'ndan mezun olan Laura Wasser, 25 yaşında eşinden ayrıldıktan sonra starların boşanma davalarında uzman olmaya karar verdi. Avukat olan babası Dennis Wasser'in mesleğini devam ettiren Laura Wasser'in müvekkilleri arasında Clint Eastwood'dan Tom Cruise'a kadar birçok ünlü yer aldı. Wasser ayrıca Ashton Kutcher, Britney Spears, Anna Fairs, Stevie Wonder ve Mariah Carey gibi ünlülerin boşanmalarında avukatlığını veya danışmanlığını da yaptı. Wasser'in aldığı tüm davaların zaferle sonuçlanması mesleğindeki başarısını tartışılmaz hâle getirdi. Wasser'in boşanmanın nasıl taraflara zarar vermeyeceğine dair yazdığı "Böyle olmak zorunda değil" isimli bir kitabı da bulunuyor.

EVLİLİK ANLAŞMASI

Jolie ve Pitt'in beraber olduğu yıllar boyunca kazandığı 525 milyon dolar civarındaki servetin nasıl bölüşüleceği, boşanma davasının en önemli sorunlarından birini oluşturuyor. Ünlülerin mal varlığı davalarında uzman avukat Donald David, servetin 300 milyon dolarının Pitt'e ve 225 milyon dolarının Jolie'ye ait olduğunu tahmin ediyor. Jolie ve Pitt'in evlilikleri öncesinde bir anlaşma yapıp yapmadığı ise bilinmiyor.

JOLIE ÇOK ACI ÇEKİYOR

Eşiyle 12 yıllık bir birlikteliğin ardından, üstelik evlilik yıldönümünden hemen sonra boşanmak için mahkemeye başvuran Jolie'nin bu zorlu süreçle nasıl baş ettiği merak ediliyor. Magazin dergisi Inquisitr, Jolie'nin ailesinin parçalanması nedeniyle çok acı çektiğini ve adeta can çekiştiğini yazdı. Çiftin çocukları da boşanma haberinin ardından olanlar karşısında yaşadığı şoku atlatmaya çalışıyor. Çifte yakın bir kaynak, US Weekly gazetesine, "Angelina evliliği boşanmayla sonuçlandığı için yıkıldı, ama ailesini korumak için elinden gelen her şeyi yapacak" diye konuştu.

ARALARINI BM HIRSI AÇTI

Birleşmiş Milletler'de (BM) iyi niyet elçisi olan Angelina Jolie'nin, BM'deki kariyer hedeflerinin Brad Pitt'in hayal kırıklığına uğrattığı iddia ediliyor. Pitt'in, Jolie'nin iyi niyet elçiliği görevini desteklediği, ancak eşinin BM'nin başkanı olmak istemesinin sınırlarını zorladığı öne sürülüyor. İngiliz Daily Mail gazetesine göre eşinin çocukları savaşın yaşandığı ülkelere götürmesiyle endişelenen Pitt, Jolie'nin yanındaki korumaları yeterli bulmuyordu. TMZ magazin dergisine göre ise Brad Pitt'in bu konudaki tek sorunu Jolie'nin çocukların güvenliğini tehlikeye atması.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.