1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANİ ÖLÜMÜ KKTC GENELİNDE ŞOK ETKİSİ YARATTI!
ANİ ÖLÜMÜ KKTC GENELİNDE ŞOK ETKİSİ YARATTI!

ANİ ÖLÜMÜ KKTC GENELİNDE ŞOK ETKİSİ YARATTI!

Küçük kızını dün sabah okula Türkiye’ye gidecek eşini de havalanına bıraktıktan sonra Gönyeli

A+A-

Başkent Lefkoşa’nın tanınmış işadamlarından olan 37 yaşındaki Kerim Gülmüş’ün ani ölümü, dün tüm ülke genelinde şok etkisi yarattı. Adanalı Kotçu isimli iş yerinin sahibi Ramazan Gülmüş’ün 37 yaşındaki oğlu Kerim Gülmüş, dün sabah evinde ölü bulundu.

Beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Kerim Gülmüş’ün kesin ölüm sebebi yapılacak otopsiyle belirlenecek. Küçük kızını dün sabah okula Türkiye’ye gidecek eşini de havalanına bıraktıktan sonra Gönyeli Yenikent’teki evine döndüğü öğrenilen Gülmüş’ün cansız bedeni,  dün saat 09.30 sıralarında, bahçıvan tarafından mutfakta bulundu.

Çocuğunu okula, eşini havaalanına bıraktı

Aile yakınlarından alınan bilgiye göre, herkesi derin bir acıya boğan olaydan önce Kerim Gülmüş, dün sabah çocuğunu okula, yurtdışına gidecek eşini de Ercan Havaalanı’na bıraktı.

Kerim Gülmüş’ü  “geldim” diye Türkiye’den arayan eşi, telefonarına yanıt alamayınca, bahçıvanı arayıp, Kerim’e ulaşamadığını ve eve bakmasını söyledi.

Eve giren bahçıvan, mutfakta Kerim Gülmüş’ün cansız bedeni ile karşılaştı.

Bahçıvan mutfakta morarmış olarak buldu

Kerim Gülmüş’ün bir yakını, şu bilgileri verdi:

“Sabah çocuğunu okula, eşini ise uçak alanına bıraktıktan sonra evine geri dönmüş, yaklaşık bir saat sonra, eşi onu Türkiye’ye ‘geldim’ diye aramış. Fakat telefonu açan olmayınca, eşi bu sefer bahçivanı aramış. Bahçivan eve girip baktığında, Kerim’i morarmış olarak mutfakta bulmuş.

Tahminlere göre, beyin kanamasının belirtisi olduğunu söylediler ama esas ölüm nedeni, yapılacak otopsiden sonra belli olacak.”

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.