1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ANKARA'DA OLAYLAR YENİDEN BAŞLADI
ANKARA'DA OLAYLAR YENİDEN BAŞLADI

ANKARA'DA OLAYLAR YENİDEN BAŞLADI

Taksim Gezi Parkı eylemine destek amacıyla toplanan gruba polis biber gazıyla müdahale etti.

A+A-

Taksim Gezi Parkı’nda yapılması planlanan inşaaata karşı Türkiye çapında devam eden protestolar Ankara’da bugün de devam etti. Saat 14.00’de Güvenpark’ta toplanan kalabalık hükümet ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan aleyhine sloganlar attı. 

CHP, ÖDP, TKP ile diğer sol örgüt ve partilerin ağırlıkta olduğu kalabalıkta çok sayıda Türk bayrağının yanı sıra Suriye ve Küba bayraklarının açılması dikkat çekti. Bu sırada polis grubun Güvenpark’ın yakınında bulunan Başbakanlık binasına yürüme ihtimaline karşı bölgede önlem aldıkları görüldü. Güvenpark’taki kalabalık daha sonra Atatürk Bulvarına doğru taşarak Kızılay meydanını araç trafiğine kapattı. 

"DİŞE DİŞ KANA KAN" 

Meydanda çok sayıda sol grubun yanı sıra az da olsa ülkücülerin bulunması dikkat çekti. Doğu Türkistan ve Bozkurtlu bayrak açan ülkücüler tekbir getirip, “Dişe diş kana kan, intikam intikam!’ sloganları attı. Bu sırada bazı sol grupların ülkücülere alkışla destek verdikleri görüldü. 

POLİS MÜDAHALE ETTİ 

Kızılay Meydanı yaklaşık 2 saat trafiğe kapatan protestoculardan bir grup Başbakanlık civarında bulunan polis noktasına doğru yürüyüşe geçti. Bunun üzerine polis kalabalığa biber gazıyla müdahale etmeye başladı.

Kaynak:Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.