1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANKOS YILLIK ÇALIŞTAYI AÇILIŞI
ANKOS YILLIK ÇALIŞTAYI AÇILIŞI

ANKOS YILLIK ÇALIŞTAYI AÇILIŞI

Konuşmasında, ANKOS sayesinde;

A+A-

 

Yıllık çalıştayları için KKTC’de bulunan Anadolu Üniversite Kütüphaneleri Konsorsiyumu Derneği (ANKOS) Yönetim Kurulu Başkanı Sami Çukadar ile üyelerden oluşan heyet, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

DAÜ’den yapılan yazılı açıklamada, ANKOS’un yıllık çalıştayının DAÜ ev sahipliğinde dün gerçekleştirildiği kaydedildi.

Prof. Dr. Osam, DAÜ’de kütüphanenin ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirterek, çalıştaya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“DAÜ’yü daha büyük başarılara taşıyacağız” diyen Osam, DAÜ hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında Prof. Dr. Osam tarafından Çukadar’a ziyaretleri anısına teşekkür plaketi takdim edildi.

Söz konusu ziyaret öncesinde ANKOS Yönetim Kurulu üyeleri ve ekibine DAÜ Deniz Tesisleri’nde DAÜ Rektörlüğü tarafından öğle yemeği verildi, ardından DAÜ Kütüphanesi ziyaret edilerek, kütüphane hakkında geniş bilgi verildi.

DAÜ Kütüphanesi Müdürü Osman Soykan, Salamis Bay Conti Resort Hotel’de gerçekleştirilen ANKOS Yıllık Çalıştayı açılışında, açılış konuşmasını gerçekleştirdi.

Konuşmasında, ANKOS sayesinde DAÜ Kütüphanesi’nin de 2000 yılından günümüze en uygun koşullarda veritabanı aboneliklerini sağlamakta olduğunu ve ANKOS’un veritabanları yanında üniversite kütüphaneciliğinin diğer alanlarında sunduğu  mesleki bilgilendirme, rehberlik hizmetlerinden yararlandıklarını ifade etti.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.