1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. ANLATTIKLARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ
ANLATTIKLARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

ANLATTIKLARI DEHŞETE DÜŞÜRDÜ

Ünlü şarkıcının tecavüz ettiği çocuklar konuştu.

A+A-

Ünlü rock yıldızı Gary Glitter, çocuk tacizinden dolayı geçtiğimiz aylarda 16 yıl hapis cezası almıştı. Hayatının son kısmını hapiste geçirecek olan 71 yaşındaki Glitter, 10 yıl önce tecavüz ettiği Vietnamlı kızlar konuştu.

Pedofili Glitter'ın kendisine 11 yaşındayken ilk olarak tecavüz ettiğini anlatan N, halen geceleri uyuyamadığını ve kabus gördüğünü anlattı. Evinden çıkamadığını ve depresyon geçirdiğini anlatan 21 yaşındaki genç kız, her gece istismarın yeniden yaşandığını düşündüğünü söyledi.

Daily Mail gazetesine konuşan N, 11 yaşındayken 70'lerin ünlü rock yıldızının sahildeki evine gittiğini anlatan N, burada şarkıcının kendisine laptopundan yetişkinlerin çocuklara tecavüz ettiği filmler izlettiğini ve ardından kendisine tecavüz ettiğini belirtti. Glitter, tecavüzden sonra kıza küstahça 9 pound (yaklaşık 37 TL) verdi.

Glitter, Vietnam'da N'nin arkadaşı D'ye de tecavüz etti. Fahişe olan teyzesinin D'yi Glitter'a seks için iki kez 28 pound'a (yaklaşık 114 TL) sattığı genç kızlar tarafından anlatıldı.
2002 yılında çocuk tacizi iddialarından sonra Kamboçya'dan kovulan Glitter, Vietnam'a yerleşip çocuk tacizine devam etmişti. Mart 2006'da Vietnam'da tutuklanan Glitter, 2008 yılında İngiltere'ye teslim edildikten sonra 2015 yılında 16 yıl hapis cezası aldı.

1-029.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.